Yes! De feestdagen zijn in aantocht en om dat te vieren ontvang je tot en met maandag 29 november tot wel 20% Black Friday korting op ons hele assortiment! De korting is geldig in onze Megastores en webshop. Wij hebben de korting reeds verwerkt in onze online prijzen zodat je direct ziet hoeveel voordeel je geniet. Happy shopping!

Actievoorwaarden 

  • Je ontvangt 10% Black Friday korting op ons hele assortiment*
  • Je ontvangt 15% korting op alles van Easywalker en 20% korting op de hele collectie van Happy Horse, Munchkin, Little Dutch speelgoed en Dr. Browns
  • De Black Friday korting geldt niet i.c.m. combideals, cadeaubonnen, showmodellen, geselecteerde babykamers en andere acties
  • De Black Friday korting geldt niet op reeds geplaatste bestellingen
  • Enkele premium artikelen van Cybex, Stokke en Joolz zijn uitgesloten van korting
  • Wij behouden het recht om de voorwaarden tussentijds te wijzigen (fouten en wijzigingen voorbehouden)

Adressen en openingstijden

De Black Friday korting is geldig in onze webshop en Megastores. Je vindt onze winkels in Sliedrecht en Capelle a/d IJssel. Doe inspiratie op in de prachtige shop-in-shops van grote merken als Joolz, CYBEX, Bugaboo, Koeka, Baby's Only, Bopita en nog veel meer. Of maak een testritje met jouw favoriete kinderwagen op het testparcour en test de beste autostoeltjes in onze testauto. Onze experts adviseren en helpen je graag bij het compleet maken van jouw uitzetlijst. Is jouw kindje al wat groter? Dan ben je hier ook aan het juiste adres voor een gave tienerkamer. Bezoek onze contactpagina en plan jouw bezoek!

Contact

Onze product experts zijn bereikbaar op het telefoonnummer: +31 (0)184-421014. Selecteer in het snelkeuze menu de door jou gewenste afdeling en stel jouw vraag aan één van onze productexperts. Je kunt jouw productvragen ook stellen via WhatsApp. Gebruik hiervoor het telefoonnummer +31 6 20 68 41 90.