Blog - Beste baby matras voor jouw kindje

Een goed baby matras is heel belangrijk, dit zorgt namelijk voor een comfortabele nachtrust en minder slapeloze nachten. Daarom hebben wij voor jou, onze 2 Top matrassen uitgelicht!

AeroSleep ledikant matras Essential Pack 2 in 1 - verkrijgbaar in 60 x 120 cm en 70 x 140 cm

Het AeroSleep matras wordt geleverd met een 3D beschermer. De AeroSleep 3D beschermer zorgt voor genoeg frisse lucht tussen jouw baby en het matrasje. Het baby matras is verkrijgbaar in de maten 60 x 120 cm of 70 x 140 cm.

Het totale pakket zorgt voor een goede nachtrust en een gezonde slaapomgeving voor jouw kindje. Met deze combinatie ben je verzekerd van een goede rug ondersteuning, optimale ventilatie en een goede prijskwaliteit verhouding!
AeroSleep Ledikant Matras Essential

Born Lucky New Life ledikant matras – verkrijgbaar in 60 x 120 cm en 70 x 140 cm
Dit baby matras is volledig aan te passen aan de wensen van jou kindje. Wat maakt dit matras uniek? Het matras is voorzien van een zachte en een wat harde zijde. De zachte zijde is te gebruiken vanaf de geboorte en zodra jouw kindje zelfstandig kan draaien kun je het matrasje omdraaien naar de wat hardere zijde. Tip, combineer het matras met een Aerosleep 3D beschermer.

Voordelen AeroSleep matrasbeschermer:

  • Houdt je matras schoon
  • Laat je kindje veilig ademen
  • Houdt je kindje altijd goed op temperatuur
  • Voorkomt huidirritaties

De meeste andere matrasbeschermers zorgen er alleen voor dat het matras schoon blijft. De speciale AeroSleep matrasbeschermer is uitgebreid getest en zorgt voor een nog veiligere nachtrust. Combineer deze matrasbeschermer met een bijpassende AeroSleep hoeslaken, om de werking van de 3D technologie met 100% te garanderen.

AeroSleep matrasbeschermer | Baby & Tiener

Uitleg over het kopen van een baby matras: 

Wil jij een baby matras kopen en weet je niet precies wat de maten zijn? Om jou op weg te helpen hebben wij hieronder alles voor jou uitlegt:

Wiegmatras
De standaardmaten van een wiegmatras zijn 40x80 cm of 40x90 cm. Zodra jouw kindje ouder is kun je overgaan naar een groter baby bed.

Ledikant matras
De standaardmaten van een ledikant matras zijn 60x120 cm of 70x140 cm.

Wil je persoonlijk advies bij het kopen van een baby matras? Dat begrijpen wij! In onze Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht en Capelle a/d IJssel staan onze specialisten klaar om jou verder te helpen. Zien wij jou in een van onze winkels?

Geplaatst op 25 oktober 2021