Blog - Inspiratie voor een zwarte babykamer!

Trendalert! Een zwarte babykamer is de nieuwste trend van dit moment. Je kunt met zwarte meubels alle kanten op. Ga jij voor een industriële, chique of moderne uitstraling? Wij hebben de top 3 zwarte babykamers even voor je op een rij gezet:

Quax Babykamer Hai No Ki Black Ash
Unieke details: Luxe, minimalistische en meubels voorzien van hoogwaardige kwaliteit
Quax Babykamer Zwart Hai No Ki

Cabino Babykamer Marble Zwart
Unieke details: Zwarte meubels met chique marble accenten
Cabino Babykamer Zwart Marble

Cabino Babykamer Zwart Oklahoma
Unieke details: Diep zwarte meubels met houten accenten
Cabino Babykamer Oklohoma

Kleine babykamer in het zwart

Naast een complete babykamer hebben we ook een meubel dat niet veel ruimte inneemt, namelijk een combi ledikant. Dit is een commode en ledikant in 1, perfect voor als je al een inbouwkast hebt staan of bijvoorbeeld bij opa & oma!

Wij hebben twee combi ledikanten in het zwart, namelijk de Cabino Memphis en Cabino Alaska.

Cabino Combi Ledikant Zwart Eiken Memphis
Unieke details: Uitklapbaar commodeblad in eiken kleur en veel kastruimte!
Cabino Combi Ledikant Zwart Memphis

Cabino Combi Ledikant Zwart Alaska
Unieke details: Prachtig zwart combi ledikant en zodra jouw kindje oud genoeg is kun je de spijlen loshalen.
Cabino Combi Ledikant Zwart Alaska

Aankleding en decoratie kiezen

Het kiezen van een bepaalde kleur aankleding of decoratie zorgt voor een bepaalde sfeer. Wat creëer je met neutrale tinten, een kleurrijke aankleding of een stoere aankleding? Daar geef ik jou uitgebreide uitleg over. Ps: Lees snel verder!

Neutrale aankleding of decoratie:

Bij een neutrale aankleding denk je aan de kleuren beige, taupe en wit. De neutrale tinten geven de babykamer een rustige sfeer. Wil je iets gebruik maken van stoere materialen, zoals een rotan lamp of een paar grote opbergmanden? Dan geef je de babykamer een beach / bohemian uitstraling!

Kleurrijke aankleding of decoratie:

Kleurrijke kleuren zoals okergeel of groen passen prachtig bij een zwarte babykamer. Dit geeft een donkere babykamer een frisse look. Speel met een vrolijk behang en vrolijke accessoires. Zoals leuke vilten plant of andere vrolijke decoratie. Tip, bekijk eens de decoratie van het merk Kids Depot!

Stoere aankleding of decoratie:

Een stoere babykamer creëer je door gebruik te maken van robuuste materialen. Denk aan houten decoratie, ribstof of gevlochten materialen. De kleuren die prachtig passen bij een stoere kamer zijn grijs, blauw of zwart.

De babykamers, aankleding of decoratie in het echt bekijken? Kom dan langs in één van onze Baby en Tiener Megastore in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel!

Geplaatst op 11 oktober 2021