Blog - De Babyzen YOYO: DE compacte buggy voor onderweg!

Als je vaak onderweg bent met je kindje is een compacte buggy onmisbaar! Wanneer je een weekendje weg gaat of misschien wel op vakantie kan het soms wat gedoe zijn om een kinderwagen of buggy mee te nemen. Wanneer je plannen hebt om weg te gaan is het perfecte moment aangebroken om opzoek te gaan naar een fijne buggy!

Sommige kinderwagens en buggy’s zijn best groot en passen dan niet gemakkelijk in de kofferbak naast alle andere bagage. Als je kiest voor een gebruiksvriendelijke, stevige en comfortabele buggy kun je deze buggy ook gewoon thuis gebruiken, en niet alleen als je op vakantie gaat. Een ideale buggy waarin al deze eigenschappen worden gecombineerd is de Babyzen YOYO. De YOYO is een hele compacte en lichtgewicht buggy. Hij weegt slechts 6,2 kg, en kan gemakkelijk overal mee naar toe!

Neem de YOYO buggy mee als handbagage in het vliegtuig

Doordat de YOYO buggy zo’n compact formaat (52 x 44 x 18 cm) heeft mag hij mee als handbagage in het vliegtuig! Als je de buggy in de los verkrijgbare reistas stopt blijft hij onderweg goed beschermt en kun je hem makkelijk meenemen. De reistas is namelijk voorzien van wieltjes en een hengsel. Zo kun je de buggy in de tas eenvoudig als koffer meenemen. Het voordeel hiervan is dat je zodra je uit het vliegtuig komt gelijk de buggy binnen handbereik hebt en je kindje gemakkelijk mee kunt nemen. Ook hoef je je op deze manier geen zorgen te maken over of de buggy of kinderwagen wel mee mag tot je bij het vliegtuig bent of dat hij al veel eerder afgegeven moet worden. De Babyzen YOYO kun je gewoon gemakkelijk de hele weg meenemen!

De Babyzen YOYO Buggy is heel gebruiksvriendelijk

Het verende frame en de zachte aandrijving van de YOYO buggy zorgen ervoor dat je moeiteloos over elk terrein kan rijden. Ook  wanneer je een avontuurlijke wandeling over een wat ruiger pad wilt gaan maken is dit geen enkel probleem. Wij vinden het super fijn dat dit zo gemakkelijk kan, omdat je op vakantie nooit weet wat voor leuke wandelpaadjes je tegen komt. De buggy is gemakkelijk met één hand te besturen, dus je kan je kleintje makkelijk mee nemen op avontuur over al deze nieuwe weggetjes die jullie gaan ontdekken!   

De achterwielen van de buggy zijn voorzien van een centraal remsysteem. Wel zo fijn als je de buggy even ergens neerzet, dat hij niet zomaar wegrolt. De duwbeugel heeft een luxe lederen afwerking. Hierdoor blijft hij lang mooi en is hij makkelijk schoon te houden. In de ruime bagagemand van de buggy kun je gemakkelijk verzorgingsproducten voor je kleintje meenemen. Ook super handig wanneer je een dagje weg gaat dus, want er kunnen makkelijk nog wat spulletjes voor jezelf bij!

De zitting van de Babyzen YOYO buggy is verstelbaar in meerdere standen, waaronder een ligstand. Wanneer je kindje moe is kan hij of zij dus lekker slapen in de buggy. Vaak wil je kindje natuurlijk ook zelf even op ontdekkingstocht wanneer hij of zij al zelf kan lopen. Na deze avontuurlijke stapjes is het voor je kleintje heerlijk om daarna lekker te kunnen uitrusten in de buggy.

De Babyzen YOYO kan al vanaf de geboorte van je kleintje worden gebruikt 

De YOYO buggy kan worden gebruikt vanaf dat je kindje zelfstandig kan zitten, dit is meestal rond de 6 maanden. Als je het voor die tijd al handig vindt om een compacte buggy of kinderwagen mee te nemen kan de buggy worden uitgebreid met een reiswieg of een newborn pack. Hiermee kan je kindje al vanaf de geboorte in de YOYO liggen. De reiswieg is geschikt voor kindjes van 0 tot 6 maanden. Hij kan gemakkelijk op het frame van de buggy worden bevestigd door middel van de meegeleverde adapters. De buggy kan in combinatie met deze reiswieg een volwaardige kinderwagen worden genoemd.

Als je opzoek bent naar een compactere oplossing om je pasgeboren kindje in mee te nemen kun je ook kiezen voor de newborn pack. De newborn pack lijkt veel op de reiswieg, maar is wat compacter. De newborn pack is gemaakt van zacht materiaal waardoor je deze ook gemakkelijk kunt opbergen. De newborn pack kan in 3 verschillende posities worden geplaatst en je kindje kan hierin worden vastgemaakt met behulp van de 5-puntsgordel. De binnenkant is bedekt met fleece zodat je kindje het lekker warm zal hebben.

De Babyzen YOYO kan als 3 in 1 kinderwagen worden gebruikt

Met de Babyzen YOYO ben je voorbereid op elke mobiele uitdaging! De buggy kan namelijk ook als 3 in 1 kinderwagen worden geplaatst. Met behulp van adapters kan een groep 0 autostoel op het frame van de buggy worden geplaats. Dit is ideaal voor wanneer je kindje lekker ligt te slapen, zo kan je hem of haar gemakkelijk uit de auto tillen en jullie reis ongestoord voortzetten.

De YOYO buggy is perfect wanneer je op pad gaat met meerdere kindjes 

Wanneer je meerdere kleine kindjes hebt die het nog niet volhouden om lange stukken te lopen is de Babyzen YOYO buggy echt een uitkomst. De buggy kan namelijk eenvoudig worden uitgebreid tot duo buggy. Dit kan doormiddel van het YOYO Connect Frame. Het frame kan op de basis buggy worden geklikt en zo kunnen er dus twee kinderen mee met de buggy. De zitjes worden in de lengte achter elkaar geplaatst en daardoor blijft de buggy super wendbaar en kan hij nog steeds gemakkelijk overal mee naar toe.

Wanneer je kindjes hebt van verschillende leeftijden kun je ook een reiswieg op de plaats van een van de zittingen zetten. Zo kan je een kindje van 0 tot 6 maanden meenemen en een kindje dat al zelfstandig kan zitten! Ook kunnen er uiteraard twee reiswiegjes op de buggy geplaatst worden, voor een tweeling onder de 6 maanden.

Er zijn totaal 4 verschillende configuraties mogelijk met de YOYO buggy met Connect Frame, omdat de zitting en het reiswiegje op de plaats kan worden gezet die jij fijn vindt:

  • 6+ Color Pack | 6+ Color Pack (geschikt voor kindjes die zelfstandig kunnen zitten tot een gewicht van maximaal 22 kg)
  • 6+ Color Pack | Reiswieg (één kindje dat zelfstandig kan zitten en één kindje van 0 tot 6 maanden)
  • Reiswieg | 6+ Color Pack (één kindje van 0 tot 6 maanden en één kindje dat zelfstandig kan zitten)
  • Reiswieg | Reiswieg (twee kindjes van 0 tot 6 maanden)

Babyzen doet er overduidelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij op een zo makkelijke en comfortabel mogelijke manier op reis kan. Misschien is de Babyzen YOYO buggy perfect voor jou om mee te nemen op vakantie dit jaar! Doordat hij met de reiswieg of newborn pack al vanaf de geboorte gebruikt kan worden kan de buggy super lang mee.

Geplaatst op 20 augustus 2021