Blog - De Cybex Anoris T I Size autostoel met airbag!

In deze blog lees je alles over de meest veilige Cybex autostoel met airbag, namelijk de Cybex Anoris T I Size! De autostoel heeft een volledig geïntegreerde full-body airbag en biedt bescherming aan het hoofd, rug en de ruggengraat van jouw kindje. De autostoel is uitgebreid getest en biedt de juiste bescherming bij eventuele frontale botsingen. 

Cybex Anoris T I Size

I Size autostoel

Je kunt de Groep 1 autostoel gebruiken vanaf 15 maanden tot 6 jaar en heeft een I Size lengte van 76 tot maximaal 115 cm. 

Sfeerfoto Cybex Anoris T I Size

Snelle en foutloze installatie

De Cybex autostoel Anoris T I Size wordt geleverd met een Isofix base en heeft een veilig gordelsysteem. Zo hoef je niet moeilijk te doen met ingewikkelde veiligheidsgordels en ben je klaar om te gaan! Je kunt de gordel in de loop van tijd eenvoudig aanpassen aan de leeftijd van jouw kindje.

De LED indicatoren op de Isofix base geven aan of het autostoeltje goed en veilig is geïnstalleerd.

Cybex Anoris T I Size Base

Maximum comfort in elke leeftijdsfase

Het hoofdsteuntje van de autostoel is eenvoudig te verstellen in hoogte. Wil je kindje een dutje doen? Dan kun je de rugleuning eenvoudig in 3 verschillende posities verstellen. Zo ligt jouw kindje altijd in de gewenste positie.

Design

Het design, de luxe eigenschappen en de stof maken de Cybex autostoel Anoris T I Size tot een populaire Groep 1 autostoel. Zo ga je niet alleen veilig maar ook stijlvol op weg!

Cybex Anoris T I Size Soho Grey

Benieuwd naar de Cybex Anoris T I Size? Kom deze dan nu testen in onze Baby & Tiener Megastore in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel!

Geplaatst op 26 januari 2022