Blog - Pyjama Party!

Slapen wordt een feestje met de leukste baby pyjama’s van Feetje! De pyjama’s zijn gemaakt van heerlijk zacht katoen en zitten dan ook erg comfortabel voor elk dutje.

Een goede nachtrust is belangrijk voor jouw kleintje (voor jou als mama natuurlijk ook!). De zachte pyjama’s van Feetje helpen daar een handje aan mee. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende mooie kleurtjes en printjes, super leuk!

Autumn Special

De Autumn Special pyjama’s van Feetje zijn er in 3 verschillende kleuren: Hazelnoot, Stroopwafel en een mooie zalmkleur met een glitter lurex, wauw! De zachte kleuren zijn erg leuk voor zowel jongens als meisjes en geven jouw kindje een lieve uitstraling. Nog schattiger dan dat hij/zij al is :)

Autumn special pyjama

Verkrijgbaar in maat 56 t/m 74.

Wafel Pyjama’s

Grote kans dat jij vroeger ook in een Feetje wafel pyjama hebt geslapen! De pyjama’s zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Roze, Blauw en Grijs. De wafel baby pyjama van Feetje is verkrijgbaar met witte of gekleurde boorden, keuze genoeg!

Wafel pyjama

Verkrijgbaar in maat 56 t/m 74.

Wafel pyjama

Verkrijgbaar in maat 56 t/m 74.

Premium Baby Pyjama’s

Maak de kledingkast van jouw kleintje compleet met de premium baby pyjama’s van Feetje! De pyjama’s zijn gemaakt van heerlijk zacht katoen en zitten dan ook erg comfortabel voor een fijn dutje.

Kies jouw favoriet! Deze prachtige pyjamaatjes zijn verkrijgbaar in 5 verschillende leuke printjes: Tiger Terry, Spotted Sam, Leopard Lee, Dino Drew en Roarr Ruby.

De premium baby pyjama’s van Feetje zijn verpakt in een mooi cadeaudoosje. Dit maakt ze dan ook extra leuk om cadeau te geven of te ontvangen!

Premium baby pyjama

Verkrijgbaar in maat 56 t/m 74.

Hopelijk heb je na het lezen van deze blog de leukste pyjama inspiratie opgedaan voor jouw kleine lieverd! Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje in de Baby & Tiener webshop voor alle leuke pyjama’s en babykleding.

Liefs, Team Baby & Tiener

Geplaatst op 2 februari 2022