Blog - Cybex Libelle buggy V.S. Cybex Beezy buggy

In deze blog lees je alles over de Cybex buggy Libelle V.S. Cybex buggy Beezy. Wij hebben de belangrijkste eigenschappen even kort naast elkaar op een rij gezet:

Wat zijn de afmetingen van de buggy's?

Cybex Libelle: L 71 x B 52 x H 102 cm
Cybex Beezy:  L 81 x B 44 x H 105 cm

Wat is het gewicht?

Cybex Libelle: 5,9 kg
Cybex Beezy:  8,1 kg

Mag de buggy mee als handbagage in het vliegtuig?

Cybex Libelle: Ja
Cybex Beezy:  Nee

Is de buggy voorzien van een vierwiel vering?

Cybex Libelle: Nee, alleen de twee voorwielen
Cybex Beezy:  Ja

Verstelbare rugleuning?

Cybex Libelle: Ja
Cybex Beezy:  Ja, zelfs volledig vlakke ligpositie

Speciaal ontworpen voor:

Cybex Libelle: Reizen met het vliegtuig, de auto of het openbaar vervoer
Cybex Beezy:  Voor de leukste stads wandelingen of reizen met openbaar vervoer

De voordelen van de Cybex Libelle



Binnen enkele seconden ingeklapt:

De Cybex buggy Libelle kun je binnen enkele seconden compact inklappen. Eenmaal ingeklapt blijft de buggy zelfstandig staan, zodat jij als ouder jouw handen vrij hebt.

Geschikt als handbagage in het vliegtuig:
Een fijne eigenschap aan de Cybex Libelle is dat je de buggy mag meenemen als handbagage in het vliegtuig. Ga je reizen met de trein? Dan kun je de buggy gemakkelijk opbergen onder de treinstoel.

Reissysteem met autostoel:
Wat maakt de Cybex buggy uniek? Dat is dat je met de bijpassende autostoel adapters gewoon een Cybex autostoel kan bevestigen op de buggy.

Verstelbare rugleuning en voetensteun:
Wil jouw kindje tijdens de wandeling even rusten? Dan kun je de rugleuning en de voetensteun eenvoudig verstellen. Zo ligt of zit jouw kindje altijd comfortabel in de buggy!

De voordelen van de Cybex Beezy


Soepele rijervaring:
De Cybex buggy Beezy is voorzien van een luxe vierwiel vering, heb je gegarandeerd een soepele rijervaring. Zo rijdt en wandel je altijd soepel over iedere ondergrond!

XL zonnekap:
De XL zonnekap van de buggy biedt bescherming en eventuele schaduw bij de zonnige dagen. Jouw kindje is optimaal beschermd tot UPF 50+. De XL zonnekap zorgt er ook voor dat de prikkels van buitenaf worden tegen gehouden. Zo kan jouw kindje ongestoord slapen!

Rugleuning verstelbaar in volledig platte positie:
Door de verstelbare rugleuning kan jouw kindje een dutje doen wanneer hij/zij wilt. De rugleuning is zelfs verstelbaar in een volledig vlakke positie en daardoor eventueel al te gebruiken vanaf de geboorte. Zodra de rugleuning in de ligpositie staat kun je ook de voetensteun in gewenste hoogte verstellen.

Compact inklapbaar:
Gebruik je de Cybex buggy Beezy even niet? Dan kun je de buggy probleemloos compact inklappen. Eenmaal ingeklapt blijft de buggy gewoon zelfstandig staan, zo heb jij als ouder je handen vrij!

Reissysteem met autostoel:
Net zoals de Cybex Libelle kun je ook op de Cybex Beezy een autostoel bevestigen. Het enige wat je moet doen zijn de juiste autostoel adapters en een Cybex autostoel toevoegen.

Accessoires voor bij de Cybex Libelle en de Cybex Beezy:

Maak de Cybex buggy’s compleet met een aantal handige accessoires, denk aan een regenhoes, reistas voor in het vliegtuig of autostoel adapters. De musthave accessoire voor de buggy is de regenhoes. Zo ben je bij elke wandeling altijd goed voorbereid op eventueel slecht weer. Het beschermt jouw kindje tegen regen, harde wind en kou.

Buggy's bewonderen in onze Megastore!

Ben jij benieuwd naar deze buggy’s? Kom dan nu gezellig shoppen bij één van onze Baby & Tiener Megastore vestigingen!

Geplaatst op 13 april 2022