Blog - De Cybex Marcel Wanders collectie: unieke items voor in huis

Stijlvol, uniek en gedurfd: deze woorden omschrijven de Cybex Marcel Wanders collectie het beste. Deze kleurrijke collectie bestaat uit kinderstoelen, wipstoeltjes en verschillende accessoires voor in huis. De collectie is, zoals de naam al zegt, ontworpen door Marcel Wanders, industrieel ontwerper met een eigen ontwerpstudio die werkt voor verschillende internationale meubelmerken. Met deze collectie verbindt Cybex zich voor het eerst met de wereld van interieurdesign.

De visie van Marcel Wanders is dat meubels voor baby’s stijlvol, leuk, eigentijds, eenvoudig en toch veilig moeten zijn. De ontwerpen uit de collectie zijn zo gecreëerd dat ze perfect passen in de hedendaagse stadse levensstijl van ouders en dat de komst van een baby’tje niets verandert aan het leven van de ouders. De inspiratie voor alle ontwerpen zijn vier schattige monsters en die zie je dan ook terugkomen in alle producten! 

Cybex Marcel Wanders collectie

Cybex Marcel Wanders Highchair

Het is super gezellig als je kindje lekker bij je aan tafel kan zitten om te genieten van de eerste hapjes. Maar dan wil je natuurlijk wel een kinderstoel die er leuk uit ziet! Hij valt toch best op in het interieur. De Marcel Wanders Highchair is dan de perfecte kinderstoel! Deze unieke kinderstoel kan worden gebruikt vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten, dus vanaf ongeveer 6 maanden. Je kindje kan heerlijk comfortabel zitten door de verstelbare voetensteun, het afneembare eetblad en de zachte zitting. De kinderstoel is gemaakt van hout en verchroomde stalen onderdelen. De zitting is gemaakt van duurzaam kunststof en is voorzien van een luxe, ergonomisch lederlook zitkussen. Op het zitkussen is monstertje geborduurd, wat de inspiratie was voor de complete collectie. De kinderstoel is verkrijgbaar in het wit en zwart met verschillende geborduurde ontwerpen.

Marcel Wanders Highchair

Cybex Marcel Wanders Monster Toy

De Cybex Marcel Wanders Monster Toy staat super leuk in huis of in de babykamer! Dit stoere monstertje met kleurrijk borduurontwerp is de inspiratiebron van de Marcel Wanders collectie. Super leuk toch om deze knuffel als speels detail terug te laten komen in het interieur!

Cybex Marcel Wanders Monster Toy

Cybex Marcel Wanders Rocker Wipstoel

De Cybex Marcel Wanders Rocker Wipstoel is niet alleen een echte eyecatcher voor in huis, het is ook nog eens een heerlijk plekje voor je kindje om even tot rust te komen. Dit luxe wipstoeltje is gemaakt van beukenhout en heeft een verchroomd stalen frame. Op de lederlook zitting is een monstertje geborduurd. Ook is het stoeltje voorzien van een 3-punts veiligheidsgordel, zodat je kindje veilig kan zitten. Het stoeltje kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot een maximaal gewicht van 15 kg. Dat betekent dat je ongeveer 3 jaar plezier kan hebbe van het wipstoeltje!

Cybex Marcel Wanders Rocker Wipstoel   Cybex Marcel Wanders Rocker Wipstoel

Cybex Marcel Wanders Hausschwein

Een accessoire voor in huis waar iedereen gegarandeerd een glimlach van op het gezicht krijgt: het Marcel Wanders Hausschwein. Dit grappige zwijn ziet er niet alleen heel leuk uit, hij is ook nog eens heel praktisch! Als je de neus van het varkentje afhaalt kan hij namelijk gebruikt worden als handige opberger, voor bijvoorbeeld speelgoed, tijdschriften of andere spullen. Ook kan hij gebruikt worden als speelgoed, je kindje kan er namelijk gewoon onbezorgd op gaan zitten!

Marcel Wanders Hausschwein

Cybex Marcel Wanders Bouncer

Het laatste product uit de Marcel Wanders collectie is de bouncer. De bouncer is ook een echte eyecatcher voor in huis, door het stijlvolle ontwerp en het unieke geborduurde monstertje op de lederlook zitting. Het wipstoeltje heeft een verstelbare rugleuning en kan daardoor in een zit en ligpositie worden gezet. De stoel is voorzien van een 3-punts veiligheidsgordel waardoor je kindje veilig kan zitten. Ideaal zo’n bouncer voor wanneer je even je handen vrij wilt hebben maar ook je kindje in de gaten wil houden! Je zet het stoeltje gemakkelijk overal neer en je kindje zal heerlijk tot rust komen door de kleine schommelende bewegingen.

Marcel Wanders Bouncer

De Cybex Marcel Wanders collectie bestaat dus uit echte eyecatchers voor in huis! Alle producten hebben een unieke look en zijn van hoge kwaliteit waardoor je er heel lang plezier van zal hebben. Je kan de complete Cybex Marcel Wanders collectie bekijken in de Baby & Tiener webshop!

Geplaatst op 26 november 2021