Blog - FASHION WEEK: de nieuwste babykleding!

Er is niks leuker dan mooie kleertjes uitzoeken voor je kindje! Je wilt natuurlijk dat je kleintje er altijd mooi uitziet en dat hij of zij zich comfortabel voelt in de kleertjes. Bij Baby & Tiener hebben we een groot assortiment babykleding van hele fijne en populaire merken, zoals Dirkje, Feetje, Levv, Noppies en Quapi. In deze speciale Fashion Week blog lichten we een aantal van deze leuke merken uit en vertellen we meer over de leuke kleertjes!

Babykleding Levv | Baby & Tiener Megastore

Trendy de winter in met de nieuwe Levv collectie

De nieuwe collectie van Levv bestaat uit fijne basics en leuke kleertjes in mooie natuurlijke kleuren. Perfect om jouw kindje lekker warm te houden in de herfst en winter! Shop een stoer broekje met een leuk truitje voor een fijne casual look voor je kindje of ga voor een schattig jurkje. Trek je kleintje een dikke maillot aan onder het jurkje en ze zal het lekker warm hebben! De collectie bestaat uit wat stoerdere items en uit items met schattige roesjes. De kleding is verkrijgbaar vanaf maat 56 tot maat 74.

Babykleding Levv   Babykleding Levv   Babykleding Levv

Feetje: super zachte en comfortabele pyjama’s en kleertjes

Feetje is een van de meest bekende babykledingmerken in Nederland. De collectie bestaat uit hele fijne zachte basis items maar ook uit hippe seizoensgebonden kleertjes. Een bekend product van Feetje zijn de super comfortabele pyjamaatjes voor kindjes. Deze pyjama’s met een wafelpatroontje  zijn verkrijgbaar in maat 56 t/m 74 en kunnen dus gedragen worden vanaf ongeveer 1 tot 9 maanden. Gegarandeerd dat jij niet meer kan stoppen met je kindje knuffelen als hij of zij zo’n lief pyjamaatje aan heeft!

Babykleding Feetje

Fijne basics van Noppies voor de allerkleinsten

De collectie van Noppies bestaat uit fijne basic items in mooie zachte kleurtjes. De collectie is verkrijgbaar vanaf maat 44 en dat houdt in dat de kleertjes dus al geschikt zijn voor prematuur kindjes en pasgeborenen! Ga jij voor een effen gekleurd pakje of liever voor een vrolijk printje?

Babykleding Noppies

De wintercollectie van Quapi: hip en comfortabel

De collectie van Quapi is veelzijdig en bestaat uit verschillende items in mooie kleurtjes. Boxpakjes, broekjes, jurkjes, truitjes en rompertjes: alles om je kindje mooi aan te kleden deze winter! En om het helemaal af te maken: mutsjes, sokjes en haarbandjes! Een mutsje is altijd een musthave voor een kindje. Je kindje verliest veel warmte door het hoofdje en daarom is het belangrijk dat je kindje net na de geboorte een mutsje op krijgt. Zo blijft hij of zij lekker warm.

Babykleding Quapi   Babykleding Quapi   Babykleding Quapi

Hopelijk heb je na het lezen van deze blog genoeg inspiratie opgedaan voor leuke babykleertjes voor je kleintje. Zo kan je hem of haar heerlijk warm aankleden van de winter in de meest zachte en fijne items! In de Baby & Tiener webshop kan je alle babykleding nog eens uitgebreid bekijken.

Geplaatst op 3 januari 2022