Blog - De Cybex Gazelle S: de populairste duo kinderwagen van dit moment

Een van de belangrijkste producten die je nodig hebt voor de komst van je kindje is een kinderwagen! Zo kan je je kindje veilig en gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Maar heb je al een kindje en zit er straks niet zo veel leeftijdsverschil tussen die twee? Of ben je in verwachting van een tweeling? Of hoop je dat je na je eerste kindje snel nog een tweede mag krijgen? Dan is een duo kinderwagen ideaal! In dit type kinderwagen kan je namelijk twee kindjes van verschillende leeftijden meenemen, doordat er een reiswiegje op geplaatst kan worden, in combinatie met een zitje. Zo kan de kleinste lekker liggen in het wiegje en de oudste kan in het zitje om zich heen kijken!

Cybex Gazelle S

De nieuwste en meest populaire duo kinderwagen is de Cybex duo kinderwagen Gazelle S. Niet zo gek dat hij gelijk super populair is, want hij is compact, elegant, stijlvol en multifunctioneel! Geen gedoe met een grote en brede wagen, maar gemakkelijk door alle straatjes en winkels met een slank en makkelijk manoeuvreerbaar model! In deze blog ga ik je alles vertellen over waarom deze wagen nou zo fijn is.

Cybex Gazelle S Duo Kinderwagen

Alles wat je wilt weten over de Cybex Gazelle S

De Cybex Gazelle S is de perfecte kinderwagen voor alle ouders die houden van luxe! Of je nou je eerste kindje verwacht of er al hebt rondlopen of als je in verwachting bent van een tweeling, met deze kinderwagen zit je altijd goed! Je kan hem namelijk gebruiken als mono kinderwagen voor één kindje, maar hij kan ook gemakkelijk en snel worden uitgebreid tot duo kinderwagen voor twee kindjes van verschillende leeftijden of tot tweeling kinderwagen. Er kan een reiswiegje of zitje op het onderstel worden geplaatst voor een kindje, een reiswiegje én zitje voor twee kindjes van verschillende leeftijden of twee reiswiegjes of twee zitjes voor een tweeling. Naast dat de wagen dus super praktisch is, heeft hij ook een heel elegant, stijlvol en chique uiterlijk! 

De kinderwagen kan worden gebruikt vanaf de geboorte, in combinatie met de reiswieg. Vanaf een leeftijd van ongeveer 6 maanden of vanaf dat je kindje zelfstandig kan zitten, kan de wandelwageninzet op het onderstel worden gezet, zodat je kindje lekker om zich heen kan kijken. Het zitje is verstelbaar in verschillende posities en kan zowel naar je toe als van je af worden geplaatst.

De kinderwagen heeft grote wielen en goede vering en dit zorgt ervoor dat de kinderwagen heel comfortabel rijd. De duwbeugel is in hoogte verstelbaar, zodat hij altijd de juiste hoogte heeft om te besturen.

Er is keuze uit een zwart en een taupe kleurig frame en uit 4 kleuren bekleding, namelijk Navy Blue, Soho Grey, Deep Black en Classic Beige. Allemaal mooie stijlvolle kleuren, die de wagen helemaal af maken. De kleurcombinatie op de foto’s is een taupe frame met Navy Blue bekleding. Een hele mooie combinatie, vind ik zelf! 

Cybex Gazelle S

De perfecte kinderwagen voor een dagje winkelen!

Doordat de Cybex Gazelle S kinderwagen zo compact is, kan je hem heel makkelijk meenemen voor een dagje in de stad! Je manoeuvreert moeiteloos door alle straatjes en je hebt voldoende opbergruimte om alle aankopen mee te nemen. De wagen heeft namelijk een grote mand onderin de wagen, maar ook nog een losse boodschappenmand die aan de bovenkant op het frame kan worden geplaatst.

Boodschappenmand Cybex Gazelle S

In de onderste mand van de wagen kan 13 kg aan spullen mee worden genomen en in de bovenste losse boodschappenmand nog eens 10 kg extra. De bovenste mand kan echter alleen op de wagen worden gezet wanneer hij als mono kinderwagen wordt gebruikt, voor één kindje. Maar wanneer je dus zo op pad wilt, kan je totaal 23 kg aan spullen meenemen!

Cybex Gazelle S   Cybex Gazelle S

De Cybex duo kinderwagen kan tot een heel compact pakketje worden opgevouwen, met een afmeting van 86 x 65 x 35 cm. Zo past hij in bijna elke achterbak en neem je hem gemakkelijk overal mee naartoe. Je klapt de wagen in met slechts één hand en hij blijft opgevouwen op zichzelf staan. Zo heb je zelf even je handen vrij wanneer dat nodig is!

  De Cybex Gazelle S kan compact worden opgevouwen

Mono, tweeling of duo kinderwagen

De Cybex Gazelle S kinderwagen is multifunctioneel. Naast dat hij als duo kinderwagen kan worden gebruikt voor twee kindjes van verschillende leeftijden, kan hij namelijk ook als mono of tweeling kinderwagen worden gebruikt! Als je hem als mono kinderwagen gebruikt kan er gewoon alleen een reiswiegje of een zitje op het onderstel worden geplaatst, en zo neem je moeiteloos één kindje mee.

Cybex Gazelle S

In totaal zijn er meer dan 20 verschillende configuraties mogelijk met deze kinderwagen. Er kan één zitje of een reiswiegje op het onderstel worden geplaatst, zodat je één kindje mee kan nemen. Hiernaast kunnen er een reiswiegje en een zitje of twee reiswiegjes of 2 zitjes op het onderstel worden gezet, om twee kindjes mee te nemen. Het zitje is omkeerbaar en kan dus in elke gewenste positie worden gezet, zodat je kindje naar jou kan kijken of juist lekker om zich heen de wereld kan ontdekken! Ook kan je kiezen op welke positie je het zitje zet, juist op de onderste stand, of op de bovenste, het is maar net wat jij zelf fijn vindt!

Configuraties Cybex Gazelle S Configuraties Cybex Gazelle S Configuraties Cybex Gazelle S

De Cybex Gazelle S kinderwagen is nu verkrijgbaar in de Baby en Tiener Megastore, in onze vestigingen en online! Je kunt hem aanschaffen als mono kinderwagen, maar ook als duo kinderwagen. De wagen wordt geleverd inclusief reiswieg, wandelwageninzet en afneembare boodschappenmand. Als je de wagen voor twee kindjes wilt gebruiken kan je hem uitbreiden met een extra reiswieg en een extra wandelwageninzet. 

Veel plezier bij het uitzoeken van jouw perfecte kinderwagen! 

Geplaatst op 1 november 2021