Blog - De Easywalker Harvey3 Premium Gold Edition

Easywalker heeft een limited edtion kinderwagen uitgebracht. De Easywalker kinderwagen Harvey³ Premium Gold!

Comfort met een stukje Glamour

Het comfort van de Easywalker Harvey³ maar dan met meer glam! De gouden details vind je terug in het frame, stiksels en op de wielen. De leren details en de diep zwarte bekleding maken de Easywalker kinderwagen uniek.

De Easywalker Harvey³ Premium Gold voldoet aan de wensen van jouw kindje en van jou als ouder. De grote wielen zorgen voor een uitstekende vering en is wendbaar op elke ondergrond.

Het reiswiegje wordt geleverd met een comfortabel matrasje en heeft een XL zonnekap die je in 3 verschillende standen kunt gebruiken. Je kunt met de bijpassende adapters ook een Cybex autostoel op het frame plaatsen! Zo kun je het als Easywalker kinderwagen 3 in 1 Harvey³ Premium Gold gebruiken.


Zodra jouw kindje zelfstandig zitten kun je het zitgedeelte op het gouden frame plaatsen. Je kunt het zitje naar jou toe of van je af op het frame plaatsen. Wil jouw kindje een dutje doen tijdens de wandeling? De rugleuning van het zitgedeelte kan in 4 verschillende standen versteld worden. Combineer de wagen met zitje met de bijpassende Easywalker voetenzak Harvey³ Premium Gold. Zo kun je helemaal in stijl op pad!

Duurzame wereld

Naast alle fijne eigenschappen draagt de Easywalker Harvey³ bij aan een duurzame wereld. De luxe stof is gemaakt van gerecyclede petflessen en is de kinderwagen voorzien van mooie leren details.

Ben jij benieuwd en wil je de kinderwagen in het echt bekijken? Kom dan langs in één van onze Baby & Tiener Megastore in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel!

Geplaatst op 13 december 2021