Blog - Feetje Summer Special Baby Pyjama

We hebben een leuk nieuwtje voor jullie! Feetje komt weer met een paar prachtige, nieuwe kleuren wafel baby pyjama’s; de Summer Specials!

Deze welbekende baby pyjama is voorzien van een uniek wafelpatroon en is dan ook een begrip in Nederland. Grote kans dat ook jij vroeger in een baby pyjama van Feetje hebt geslapen!

Feetje Summer Special Baby Pyjama

Draagcomfort

Goed slapen is erg belangrijk en een fijne pyjama helpt daar zeker aan mee! De wafel baby pyjama van Feetje is gemaakt van heerlijk zacht, biologisch katoen en zit dan ook extra comfortabel voor elk dutje. Door het gebruik van biologisch katoen helpt Feetje een handje mee aan een duurzamere productie. Goed voor jou en de toekomst van je kleintje, maar ook goed voor het milieu!

Keuzestress

De Summer Special baby pyjama van Feetje is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Deze prachtige, nieuwe kleuren zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Ga je voor de lieve, zachtroze kleur voor jouw kleine meid, de mooie en neutrale olijfkleur of toch voor het stoere brique? Ze zijn alle drie geweldig! De Summer Special wafel pyjama’s van Feetje zijn verkrijgbaar in maat 56 t/m 86.

Feetje Summer Special Baby Pyjama

Een Feetje pyjama bestellen

Kun je niet kiezen tussen alle prachtige kleuren? Bestel ze dan allemaal gemakkelijk en veilig online in onze webshop! Jouw bestelling wordt gratis verzonden vanaf €39. Daarnaast wordt elk kledingpakketje zorgvuldig ingepakt met een handgeschreven kaartje erbij, leuk! Ben je niet tevreden over je bestelling? Dan kun je deze gemakkelijk binnen 45 dagen retourneren.

Feetje Summer Special Baby Pyjama

Hopelijk heb je na het lezen van deze blog leuke pyjama inspiratie opgedaan voor jouw (pasgeboren) kleintje! Ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Neem dan snel een kijkje in onze webshop voor alle kleuren Feetje pyjama’s en prachtige babykleding van verschillende topmerken. Tot snel!

Liefs, Team Baby & Tiener

Geplaatst op 4 juli 2022