Blog - De Joolz Aer, jouw reismaatje voor onderweg!

In deze blog lees je alles over de Joolz Aer! Je hebt de Joolz Aer buggy en nu ook een complete Joolz kinderwagen.

De Joolz Aer buggy

De Joolz Aer buggy is anders dan de meeste buggy’s. De Joolz Aer is gemakkelijk met één hand te besturen en heeft een luxe vierwielvering en vergrendelbare zwenkwielen. Door de ergonomische zitting zit jouw kindje altijd comfortabel in de buggy. Het zitje heeft een extra lange rugleuning en biedt de beste steun aan de nek- en de rug van jouw kindje.
Joolz Aer buggy

De Joolz buggy gewoon mee op reis in het vliegtuig!

De Joolz Aer is een van de lichtste buggy’s ooit gemaakt en weegt slechts 6 kg. Je kunt de buggy zelfs met het zitje in één beweging inklappen. Eenmaal ingeklapt kun je de buggy opbergen in de meegeleverde reistas én past het gewoon in de handbagage in het vliegtuig!
Joolz Aer buggy

Ga je er op uit met de fiets? Met de draagband, kun je de buggy zonder moeite meenemen op de fiets!
Joolz Aer buggy

De Joolz Aer kinderwagen

De super lichte Joolz Aer kinderwagen neem je zo overal mee naar toe. De kinderwagen met reiswiegje weegt slechts 8 kg en met het zitje 6 kg. Gebruik je de wagen even niet? Je kunt de kinderwagen zelf met reiswiegje en zitje inklappen! Dankzij de handige draagband kun je de Joolz kinderwagen gemakkelijk meenemen.

De uitklapbare zonnekap bij het reiswiegje en het zitje heeft een ventilatiestrook aan de achterzijde, dit zorgt voor optimale ventilatie. Het reiswiegje heeft een comfortabel en ademend matrasje. Zodra jouw kindje zelfstandig kunt zitten kun je het zitje op het frame plaatsen. Het zitje heeft een verstelbare rugleuning zodat jouw kindje comfortabel kan zitten, liggen of slapen.

De Joolz kinderwagen is inclusief een grote boodschappenmand, reistas en een regenhoes voor het zitgedeelte. Je kunt de regenhoes voor reiswieg los als optie toevoegen!
Joolz Aer kinderwagen

Nieuw! De Joolz Aer Awesome Anthracite

Naast de 7 bekende kleuren is de Joolz Aer nu ook met een nieuwe prachtige kleur: Awesome Anthracite

De Joolz Aer Awesome Antracite kun je shoppen als kinderwagen en als luxe Joolz Aer buggy!
Joolz Aer Buggy Awesome Anthracite

De dingen die je misschien nog niet wist over Joolz

Joolz is een Nederlands merk, dat duurzame en elegantie kinderwagens, buggy’s en bijpassende accessoires bedenken die passen bij het leven met een kindje of zelf meerdere kindjes!

Levenslange garantie
Bij het kopen van een Joolz kinderwagen of buggy krijg je levenslange garantie. Het enige wat jij moet doen is jouw aankoop binnen 6 maanden online te registeren.

Herbruikbare verpakkingen
Het hergebruiken van dozen is beter voor het milieu, zo heeft Joolz een leuk idee bedacht. Je kunt de dozen omtoveren in een volghuisje, rendier of een stoel!

Joolz Aer testen op onze testbaan

Wist je dat wij in onze Megastore in Sliedrecht een speciale testbaan hebben? Hier kun je zelf jouw buggy of kinderwagen testen. Dankzij de verschillende ondergronden kun je persoonlijke ervaren of deze bevalt.

In onze Joolz Shop in Shop in Baby & Tiener Megastore Sliedrecht of Capelle a/d IJssel geven wij graag persoonlijk advies en uitleg over de Joolz Aer. Kom jij shoppen?

Geplaatst op 15 november 2021