Blog - Happy Birthday: de Joolz Day bestaat 15 jaar!

De Joolz Day bestaat 15 jaar en dat moet gevierd worden! Ter ere van de verjaardag profiteer jij nu tijdelijk van 15% korting op de Joolz Day+ kinderwagen. De Joolz Day+ is een stijlvolle, duurzame en comfortabele kinderwagen. Wat is er nou zo fijn aan deze kinderwagen? Daarover lees je alles in deze blog!

Joolz Day bestaat 15 jaar

Waarom zou je kiezen voor een Joolz Day+ kinderwagen?

De Joolz Day+ heeft alles wat je zoekt in een kinderwagen! Hij is comfortabel, stijlvol, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Deze hoogwaardige kinderwagen zorgt ervoor dat jij elke dag met plezier met je kindje op pad gaat!

Joolz Day+ kinderwagen

De Joolz Day+ is comfortabel voor jou en je kindje. De kinderwagen kan worden gebruikt vanaf de geboorte in combinatie met de reiswieg. De reiswieg is voorzien van een ademend en hypoallergeen matrasje wat ervoor zorgt dat je kindje geen last krijg van veelvoorkomende allergische reacties. Ook is de reiswieg voorzien van een inlay met hoofdbescherming en ventilatie waar doorheen gekeken kan worden, zodat je kleintje de wereld kan ontdekken tijdens het wandelen.

Details Joolz Day+ kinderwagen

Vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten kan het zitje op het frame van de Day+ worden geplaatst. Het zitje kan worden versteld in 3 verschillende posities. Ook de gordels van de kinderwagen kunnen eenvoudig worden versteld zodat ze meegroeien met je kindje. De zachte vulling en brede zitting zorgen ervoor dat je kindje heerlijk comfortabel in de kinderwagen zit.

Het award winnende design van de Joolz Day+ zorgt ervoor dat de kinderwagen niet alleen super comfortabel is maar ook heel stijlvol. Met de Day+ steel jij de show op straat!

 Joolz Day+ kinderwagen

Voorzien van geïntegreerde LED-verlichting

De Joolz Day+ kinderwagen is ook ideaal voor avondmensen! Ga jij ’s avonds nog wel eens een wandelingetje maken met de kinderwagen? De Joolz Day+ is voorzien van geïntegreerde LED-verlichting waardoor je goed zichtbaar bent in het donker! De lampjes zijn verwerkt in het frame van de boodschappenmand.

Met slechts één hand te besturen

De Joolz Day+ is de meest comfortabele kinderwagen die met slechts één hand is te besturen. De kinderwagen is super wendbaar en is voorzien van uitstekende vierwielvering en super lichte anti-lek banden. Dit zorgt ervoor dat je comfortabel met je kindje kan rijden over iedere ondergrond!

Joolz Day+ kinderwagen

Duurzaam: bekleding gemaakt van gerecyclede PET-flessen

Kwaliteit en duurzaamheid staat bij het ontwerpen van de producten centraal bij het Nederlandse merk Joolz. Joolz maakt gebruik van duurzame, biologische en bestendige materialen, zodat jij en je kindje heel lang plezier zullen hebben van de kinderwagen!

De Joolz Day+ kinderwagen is dus niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. De bekleding van de kinderwagen is gemaakt van gerecyclede PET-flessen.  In plaats van plastic flessen weg te gooien recyclet Joolz ze om er bekleding van te maken.  Door gerecyclede PET-flessen te transformeren in duurzame stoffen, draagt Joolz bij aan een mooiere wereld voor de toekomstige generaties.

Joolz Day+ duurzame kinderwagen

Levenslange garantie

Als je kiest voor een kinderwagen van Joolz ontvang je levenslange garantie. Ideaal, want zo kan jij onbezorgd van de kinderwagen gaan genieten! Het enige wat je hoeft te doen is de kinderwagen binnen 6 maanden na aankoop online registreren op de website van Joolz. Daarna ben je er klaar voor om voor altijd van de service te gaan genieten!

Joolz lifetime warranty

Wil je de Joolz Day in het echt bekijken? Kom langs in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel! Hier kan je de kinderwagen testen op de testbaan zodat je zeker weet dat de kinderwagen bij jou past.

Geplaatst op 17 juni 2022