Blog - Een kinderstoel die meegroeit met je kindje: de Bugaboo Giraffe

Fijne momenten met je kindje aan tafel zijn heel waardevol. Om deze momenten te creëren is een goede kinderstoel onmisbaar! In de nieuwe Bugaboo Giraffe kinderstoel kan je je kindje al vanaf de geboorte af aan bij jou aan tafel aanschuiven. De kinderstoel is geschikt voor pasgeboren baby’s, peuters, kleuters en oudere kinderen. Dankzij de opklikbare accessoires kan de kinderstoel in elke levensfase worden gebruikt! Ben jij benieuwd naar alle eigenschappen van deze multifunctionele kinderstoel? Lees dan snel verder!

Bugaboo Giraffe Kinderstoel

Aan tafel!

Door samen met je kindje aan tafel te zitten kan je aan het einde van de dag samen even de dag doornemen. Je creëert een gezellig moment en een fijn avondritueel. Ook als je kindje nog heel klein is, is de kinderstoel ideaal. Zo kan je kindje altijd dichtbij je in de buurt zijn. Je kleintje kan vanaf kleins af aan al deelnemen aan het gezinsleven en meegenieten van de fijne momenten die jullie aan tafel met elkaar beleven!

Met de Bugaboo Giraffe kinderstoel kan je kindje bij je aan tafel zitten tijdens het eten of op andere momenten. De kinderstoel heeft brede poten en een robuust ontwerp waardoor hij stabiel staat op de grond. De kinderstoel is gemakkelijk verstelbaar in verschillende posities en daardoor past hij zich aan aan de verschillende levensfases van je kindje. Zo betrek je jouw kindje op elk moment bij het gezinsleven! De stoel en de voetensteun zijn vakkundig ontworpen en bieden ergonomische ondersteuning en comfort. De stoel kan gemakkelijk versteld en verschoven worden, zonder gereedschap!

De verschillende accessoires voor de Bugaboo Giraffe kinderstoel 

De Bugaboo Giraffe kinderstoel wordt standaard geleverd zonder accessoires. Zonder accessoires kan de kinderstoel worden gebruikt vanaf een leeftijd van ongeveer 3 jaar. Wil je de kinderstoel al eerder gebruiken? Breidt hem dan uit met de verschillende accessoires, zoals de newborn set en de babyset!

Bugaboo Giraffe Kinderstoel

Door de newborn set op de Giraffe kinderstoel te plaatsen kan je kindje al vanaf de geboorte in de kinderstoel liggen. De newborn set is geschikt vanaf de geboorte van je kindje tot een leeftijd van 6 maanden (max. 9 kg). De newborn set is voorzien van een 5-puntsveiligheidsgordel waardoor je kindje veilig vast zit. Ook is er los een schommelonderstel verkrijgbaar. De newborn set kan ook op dit onderstel worden geplaatst en zo kan je de set ook gebruiken als wipstoeltje!

Bugaboo Giraffe Kinderstoel

Wanneer je kindje uit de newborn set is gegroeid kan de babyset op de kinderstoel worden geplaatst. Deze set is geschikt vanaf een leeftijd van 6 maanden of wanneer je kindje zelfstandig kan zitten. Ideaal voor wanneer het tijd is voor de eerste hapjes! De babyset kan worden gebruikt tot een leeftijd van 36 maanden en een maximaal gewicht van 15 kg. Ook de babyset is voorzien van een 5-puntsveiligheidsgordel zodat je kindje veilig vast zit in de kinderstoel.

Bugaboo Giraffe Kinderstoel

Zodra je kindje ook uit de babyset is gegroeid kan deze van de kinderstoel af worden gehaald. Nu kan de Bugaboo Giraffe gewoon gebruikt worden zonder extra accessoires! De kinderstoel kan worden gebruikt tot een maximaal gewicht van 100 kg.

Bugaboo Giraffe Kinderstoel

Een duurzame kinderstoel

De Bugaboo Giraffe kinderstoel is niet alleen elegant, stijlvol en mooi om te zien. De kinderstoel is ook duurzaam! Het is een duurzame stoel voor de toekomst van je kind en de wereld. De kinderstoel is gemaakt van Europees beukenhout dat gecertificeerd is door de Forest Stewardship Council voor duurzaamheid.

Alle plastic onderdelen van de kinderstoel zijn gemaakt van ISCC-gecertificeerd en bio-based materialen. Dat betekent dat de CO2-voetafdruk van de Bugaboo Giraffe 61% lager is dan als de stoel van regulier plastic was gemaakt.

De combinatie van hoogwaardige materialen en vakkundig ontwerp maakt de Bugaboo Giraffe een duurzame kinderstoel die meerdere generaties meegaat. Zo weet je dat je als je voor deze kinderstoel kiest een duurzame keuze maakt en op jouw manier ook een steentje bijdraagt aan een mooiere en duurzamere wereld waarin je kindje gaat opgroeien!

Bekijk de kinderstoel in één van onze Megastores

Ben jij na het lezen van deze blog benieuwd geworden naar de Bugaboo Giraffe kinderstoel? De kinderstoel kan worden besteld in de webshop, maar je kan hem ook eens in het echt komen bekijken in één van onze Megastores! Bezoek ons in Baby & Tiener Megastore Sliedrecht of Capelle a/d IJssel en onze product experts vertellen je graag alles over de kinderstoel. Zo kom jij erachter of de kinderstoel aan al jouw wensen voldoet! De kinderstoel is verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren, zodat je kan kiezen voor een variant die perfect in je interieur past.

Geplaatst op 9 mei 2023