Blog - Klein en compact: ruimtebesparende musthaves

Spulletjes voor je kleintje hoeven niet groot te zijn en veel ruimte in te nemen. Je hebt zo veel nodig en uiteindelijk weet je niet meer waar je alles moet laten! Er zijn genoeg praktische oplossingen die opvouwbaar, inklapbaar en gemakkelijk op te bergen zijn, zodat jij ook in een wat kleinere ruimte alle spulletjes gemakkelijk kwijt kan! Ben je benieuwd naar alle ruimtebesparende musthaves voor je kleintje? Lees dan snel verder!

Een complete babykamer met een combi ledikant

Babykamers zijn er in veel verschillende soorten en maten. Een complete babykamer bestaat uit een baby bedje, een commode en een kledingkast. Het nadeel van deze babykamer is dat het best veel ruimte in beslag neemt. Dit past niet allemaal in elke ruimte. Als je opzoek bent naar een compacte oplossing voor de babykamer dan is een combi ledikant misschien wel wat voor jou! Het combi ledikant is een baby bedje, kledingkast en commode in één. Het combi ledikant is meestal voorzien van een grote lade onder het bedje en een kledingkastje onder het aaneengesloten commodeblad. Vaak is het commodeblad uitklapbaar waardoor je het oppervlak wat kan vergroten. Compact en ruimtebesparend, maar toch voorzien van alle gemakken van een complete babykamer!

Combi Ledikant | Baby & Tiener Megastore Handige accessoires voor in huis

Een box, een badje en een kinderstoel: essentials die onmisbaar zijn om in huis te hebben voor je kleintje. Alleen deze spullen nemen ook allemaal best veel ruimte in beslag. Hiervoor zijn er een aantal compacte oplossingen die gemakkelijk opgeborgen kunnen worden! Zo is een inklapbare box ideaal voor in de woonkamer, maar ook heel handig voor bij opa en oma bijvoorbeeld. Het voordeel van een inklapbare box is dat hij nooit in de weg staat doordat je hem kan inklappen wanneer hij even niet wordt gebruikt. Ook is het voordeel van een inklapbare box dat hij licht van gewicht is. Zo kan je hem heel makkelijk verplaatsen en neerzetten op een plek die jij fijn vindt!

Inklapbare box

Ideaal en ruimtebesparend voor in de badkamer is het Stokke Flexi Bath. Dit babybadje kan met één simpele handbeweging worden opgevouwen tot een compact pakketje! Handig voor als je weinig ruimte hebt in de badkamer, maar ook ideaal om mee te nemen op reis. Eenmaal opgevouwen neem je het badje namelijk heel gemakkelijk overal mee naartoe.

Stokke Flexi Bath

Ook een kinderstoel neemt best veel ruimte in beslag. Als je opzoek bent naar een lekker compacte kinderstoel dan is de Stokke Clikk kinderstoel misschien wel wat voor jou! Deze kinderstoel kan zonder gereedschap heel gemakkelijk in- en uit elkaar worden gehaald en daardoor ook worden opgeborgen tot een compact pakketje. De kinderstoel kan worden gebruikt vanaf een leeftijd van 6 maanden tot maximaal 3 jaar.

Stokke Kinderstoel

Ideaal voor de kinderkamer: de hoogte in met een hoogslaper!

Is je kindje uit het ledikantje of peuterbed gegroeid en toe aan een groter bed? Een kinderbed kan best veel ruimte in beslag nemen. Een ideaal eenpersoonsbed waarmee je de ruimte in de kinderkamer optimaal kan benutten is een hoogslaper! Niet alleen praktisch, maar ook superleuk voor je kindje! Het voordeel van een hoogslaper is dat je onder het bed lekker veel ruimte overhoudt. Hier kan een bureautje worden neergezet zodat je kind een plekje heeft om huiswerk te maken of er is voldoende ruimte om lekker te spelen.

Hoogslaper

Hopelijk heb je na het lezen van de blog voldoende inspiratie opgedaan voor ruimtebesparende musthaves voor in huis! Wat vindt jij de ideale compacte musthave?

Geplaatst op 19 april 2022