Blog - De leukste Vaderdag cadeaus

Het is bijna Vaderdag: tijd om alle papa’s (to be) eens in het zonnetje te zetten! Ga jij voor een lief kledingsetje of een stoere loopauto? In deze blog zetten we de leukste Vaderdag cadeaus voor op een rijtje!

Vaderdag cadeaus

1. Race rond met jouw kleintje met de stoere Cabino Mercedes Benz G-klasse loopauto!

Met de Cabino Mercedes Benz G-klasse loopauto kan elke stoere papa lekker rond racen met zijn kleintje! De auto ziet er super leuk uit, maar draagt ook bij aan de motoriek van je kindje. Door zelfstandig op de loopauto te rijden leert je kindje de juiste beenbewegingen te maken en het sturen draagt bij aan de ontwikkeling van de hand-oog coördinatie.

Cabino Mercedes Benz G-klasse Loopauto: €59,99

Cabino Mercedes Benz G-klasse loopauto

2. Kledingsetje I Love Papa

Het kledingsetje van Petit Villain zal gegarandeerd in de smaak vallen bij papa! Je kan kiezen voor een compleet setje met een rompertje 50% mama 50% papa, maar je kan ook kiezen voor een schattig mutsje of lieve slofjes. De kleding is gemaakt van 100% biologisch katoen en voelt lekker zacht aan!

Petit Villain Kleding Set 50% Mama 50% Papa 4-delig: €21,95

Petit Villain kledingsetje

3. Samen klussen met de Little Dutch werkbank

Met de Little Dutch werkbank kan jullie kindje eindelijk met papa samen klussen! Met de houten werkbank kan je kindje timmeren, schroeven en repareren. De werkbank stimuleert de creativiteit, motorische vaardigheden en verbeeldingskracht van je kindje.

Little Dutch Werkbank: €119,95

Little Dutch werkbank

4. Hou je kindje in de gaten met een babyfoon met camera

Met een babyfoon met camera hoeft papa zich geen zorgen te maken over zijn kindje als hij of zij in bed ligt. De babyfoon heeft een kleuren beeldscherm dat maar liefst 3,5 inch groot is. Ook heeft hij een terugspreekfunctie, een temperatuurweergave en is hij voorzien van slaapliedjes. Een luxe babyfoon speciaal voor papa’s die wel houden van technische snufjes!

Luvion Babyfoon Essential Met Camera: €169,00

Luvion babyfoon

Favoriet bij elke papa

De Difrax fopspeen I Love Papa is een super leuk cadeautje voor elke papa (to be)! De speen is verkrijgbaar in verschillende maten voor kindjes van verschillende leeftijden. Het schild van de fopspeen heeft een vlindervorm waardoor het neusje vrij blijft en je kindje vrij kan blijven ademen.

Difrax Fopspeen I Love Papa: €5,79

Difrax fopspeen I Love Papa

Hopelijk heb je na het lezen van deze blog voldoende inspiratie opgedaan voor een leuk Vaderdag cadeautje! Wil je nog meer ideeën? Kijk dan eens in de webshop of kom langs in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel!

Wij wensen je alvast een fijne Vaderdag!

Geplaatst op 10 juni 2022