Blog - Maak reizen met je kleintje gemakkelijk met de Bugaboo Butterfly buggy!

Als ouder wil je niets liever dan moeiteloos op pad gaan met je kleintje, zonder gedoe! De Bugaboo Butterfly buggy biedt de perfecte oplossing voor zorgeloze uitstapjes met het hele gezin. De innovatieve buggy combineert stijlvol design met geavanceerde functionaliteit, waardoor je binnen één seconde klaar bent om op avontuur te gaan!

Bugaboo Butterfly buggy

Klap de buggy met een handbeweging binnen één seconde in of uit

Ga je binnenkort op vakantie, ga je regelmatig een dagje weg of hou je er gewoon van om snel de deur uit te kunnen gaan? Dan is de Bugaboo Butterfly buggy perfect voor jou! Dankzij het ultrasnelle uitklapsysteem is de buggy binnen slechts één seconde klaar voor gebruik. Met een eenvoudige handbeweging klap je de buggy moeiteloos in en uit, waardoor je altijd een hand vrij hebt voor je kindje.

Bugaboo Butterfly Buggy

De buggy mag mee als handbagage in het vliegtuig

De buggy is uitzonderlijk compact. Eenmaal ingeklapt heeft de buggy het formaat van een gemiddelde tas, waardoor je hem gemakkelijk kan opbergen, meenemen in de auto of zelfs kan meenemen als handbagage in het vliegtuig! Met zijn lichte gewicht en handige draagband is het dragen van de buggy een fluitje van een cent. Ideaal voor onderweg!

Bugaboo Butterfly

Zorgeloos reizen met de Bugaboo Butterfly reistas

Wat het meenemen van de buggy nog eenvoudiger maakt is de nieuwe Bugaboo Butterfly Reistas! De duurzame en waterafstotende reistas voldoet aan de IATA-norm voor handbagage, waardoor je zorgeloos kunt reizen. De gevoerde en versterkte onderkant van de tas zorgt voor extra bescherming. Het gemakkelijk toegankelijke vak zorgt ervoor dat je de buggy snel kan opbergen en weer uit de tas kan halen. Draag de reistas comfortabel met het handvat of draag hem als rugtas met de verstelbare schouderbanden.

Bugaboo Butterfly Buggy

De reistas biedt voldoende ruimte voor extra items zoal een bumperbar of regenhoes, met veilige opslag dankzij de rits- en klittenbandsluitingen. Met het handige naamplaatje op de reistas herken je jouw buggy altijd direct.

Bugaboo Butterfly Buggy

Comfort voor zowel ouder als kind

Naast gemak biedt de Bugaboo Butterfly ook ultiem comfort voor zowel ouder als kind. Dankzij de geavanceerde vierwielvering en de mogelijkheid tot moeiteloos manoeuvreren met één hand, geniet je van een comfortabele rit in iedere omgeving. De ruime zitting met gewatteerde stoelinzet en extra hoge rugleuning zorgen voor optimale ondersteuning voor je peuter, terwijl de vijfpuntsgordel met snelsluiting maximale veiligheid biedt. Met een maximaal draaggewicht van 22 kg groeit de buggy mee met je kindje, terwijl je geniet van gemoedsrust tijdens elke rit.

Of je nu de stad verkent of de natuur intrekt, met de Bugaboo Butterfly buggy ben je altijd klaar voor avontuur zonder in te leveren op comfort of stijl!

Bugaboo Butterfly Buggy

Geplaatst op 28 maart 2024