Blog - Ontdek de ultieme nieuwe kinderwagen: de Joolz Day5!

Als ouder streef je naar het allerbeste voor je kleintje. Comfort en kwaliteit zijn essentieel bij het kiezen van een kinderwagen. De nieuwe Joolz Day5 2 in 1 kinderwagen is een perfecte match voor jouw wensen!

Deze nieuwste toevoeging aan de Joolz-familie is een upgrade van het geliefde Joolz Day model en is ontworpen met zowel jou als je kleintje in gedachten.

Joolz Day5 kinderwagen

Geschikt vanaf de geboorte tot 4 jaar

De Joolz Day5 is geschikt vanaf de geboorte tot de leeftijd van 4 jaar, waardoor het een duurzame investering is voor de groei van je kindje. De wolkenzachte reiswieg, met een hypoallergeen Tencel™-Lyocell matras, biedt ultiem comfort en veiligheid voor je pasgeboren baby. Het ventilatievenster zorgt bovendien voor optimale luchtcirculatie, waar je ook heen gaat.

Ergonomisch wandelwagenzitje

Vanaf ongeveer 6 maanden, wanneer je kleintje zelfstandig kan zitten, kan het ergonomische wandelwagenzitje op het frame van de kinderwagen worden geplaatst. Met een ondersteunende rugleuning, dankzij een ingebouwde plaat die de wervelkolom ondersteunt, biedt het zitje maximaal comfort voor je kindje.

Joolz Day5 kinderwagen

Verstelbaar in verschillende posities

Het zitje kan in verschillende posities worden versteld, waaronder een volledig platte ligstand. Ideaal voor dutjes onderweg! Of je nu kiest voor voorwaarts of achterwaarts geplaatst, de Joolz Day5 past zich aan jouw behoeften aan.

Zitje op tafelhoogte

Breng gezamenlijke maaltijden naar een hoger niveau door het zitje op tafelhoogte te plaatsen. Dit kenmerk maakt het mogelijk om je kindje naast je aan tafel te zetten, waardoor momenten samen nog specialer worden.

Lichtgewicht en voorzien van handige functies

Met slechts 12 kg is de Joolz Day5 de lichtste premium kinderwagen op de markt. Dankzij de 4-wiel vering, lekvrije banden en moeiteloze manoeuvreerbaarheid met één hand geniet je van soepele ritjes, zelfs op uitdagend terrein.

Bescherming en knusheid onderweg

De kinderwagen wordt geleverd met een beschermende zonnekap die niet alleen je baby beschermt tegen invloeden van buitenaf, maar ook een knus plekje creëert voor onderweg. De grote zonnekap met UPF50+ bescherming en ventilatievenster zorgt voor optimale bescherming en comfort.

Veiligheid staat voorop

De Joolz 2 in 1 kinderwagen voldoet aan de EN 1888-2 veiligheidsnorm, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden. Met de 5-puntsveiligheidsgordel zet je je kindje veilig vast in het zitje, waardoor je met een gerust hart op pad kunt gaan.

Joolz Day5 kinderwagen

Kies voor de Joolz Day5 2 in 1 kinderwagen en geef je kindje het comfort, de kwaliteit, en de veiligheid die het verdient. Een onmisbare metgezel voor jou en je kleintje tijdens elke reis.

Wil jij de Joolz Day 5 in het echt komen bewonderen? Kom langs in één van onze Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel en maak een testrit op de testbaan. Ook is het mogelijk om een personal shopping afspraak te maken voor extra persoonlijk advies!

Geplaatst op 9 november 2023