Blog - Ontdek het gemak van het Bugaboo campingbed Stardust: perfect voor onderweg!

Er is niets leuker dan een weekendje weg plannen met je kindje of misschien zelfs wel een vakantie. Ook als je met elkaar op pad gaat, wil je natuurlijk een fijne slaapplek voor je kindje kunnen creëren. Dit kan moeiteloos met een campingbedje, dat gemakkelijk mee te nemen is. Ben jij op zoek naar het ultieme campingbedje dat zowel praktisch als comfortabel is voor je kleintje? Zoek niet verder! Het Bugaboo campingbed Stardust is de perfecte oplossing voor ouders die ervan houden om op pad te gaan en hun baby een veilige en comfortabele slaapplek willen bieden!

Bugaboo Stardust Campingbed

Binnen één seconde klaar voor gebruik

De Bugaboo Stardust is ontworpen met het oog op ultiem gemak. Met slechts één beweging vouwt het bedje zich in één seconde uit. Zo is het campingbedje binnen een handomdraai klaar voor gebruik! Geen gedoe meer met ingewikkelde systemen die niet makkelijk in- en uitgeklapt kunnen worden – met de Bugaboo Stardust leg je je kindje binnen no time in bed.

Bugaboo Stardust Campingbed

Geschikt vanaf de geboorte tot 2 jaar

Het Bugaboo Stardust campingbed is geschikt vanaf de geboorte van je kindje tot 2 jaar oud (een maximaal gewicht van 15 kg). Met zijn inritsbare wieg voor pasgeborenen (geschikt tot een gewicht van 9 kg) en een geïntegreerd dik matras zorgt het Bugaboo campingbedje voor een comfortabele slaapomgeving voor je kleintje gedurende de eerste twee levensjaren.

Bugaboo Stardust Campingbed

Veilig en licht van gewicht

Veiligheid staat voorop bij Bugaboo. Het campingbedje is voorzien van stabiele poten en een wieg met gesp, om ervoor te zorgen dat je baby ten allen tijde veilig kan slapen. Ondanks zijn stevigheid is het bedje ook licht van gewicht. Zo neem je het moeiteloos overal mee naartoe, of het nu op vakantie is of een nachtje weg bij vrienden of familie.

Inclusief handige reistas

Het Bugaboo campingbed Stardust wordt geleverd inclusief een handige reistas met klittenbandsluiting. Hierdoor kan je het bedje probleemloos vervoeren, zodat je altijd en overal een vertrouwde slaapplek voor je kleintje hebt.

Bugaboo Stardust Campingbed

Gepatenteerde ruimtevaarttechnologie

Wat dit Bugaboo campingbedje echt onderscheidt, is de gepatenteerde ruimtevaarttechnologie die ervoor zorg dat het bedje zich in slechts één seconde uitklapt. Het innovatieve ontwerp, gecombineerd met hoogwaardige materialen, maakt de Bugaboo Stardust een echte gamechanger op het gebied van reiscomfort voor baby’s.

Gemakkelijk schoon te maken

De Bugaboo Stardust is voorzien van een strakke afwerking met verborgen sluitingen en stoffen die eenvoudig kunnen worden afgenomen met een vochtige doek. Zo blijft het bedje altijd fris en schoon, klaar voor het volgende gebruik.

Bugaboo Stardust Campingbed

Ideaal voor onderweg

Met een gewicht van slechts 7,7 kg en een ingeklapte breedte van 14 cm is de Bugaboo Stardust ideaal om mee te nemen tijdens al je avonturen met je kleintje. Klap het campingbedje binnen enkele seconden in, stop het in de handige reistas en je bent klaar om op pad te gaan! Met zijn ongeëvenaarde gemak, comfort en veiligheid biedt het campingbedje alles wat je nodig hebt voor een ontspannen reis met je baby.

Ervaar alle voordelen van het campingbedje zelf in één van onze Megastores

Wil je alle voordelen van het campingbedje zelf ervaren? Kom dan langs in één van onze Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel om de Stardust in het echt te bekijken. Onze productexperts staan hier voor je klaar om je alles te vertellen over het super praktische en veelzijdige campingbed! Ben je na het lezen van de blog al overtuigd? Het bedje kan ook gemakkelijk en veilig in onze webshop worden besteld.

Geplaatst op 11 april 2024