Blog - De populairste Easywalker buggy’s van dit moment!

Als je opzoek bent naar een gebruiksvriendelijke, praktische en stijlvolle buggy, dan is de Easywalker buggy de perfecte keuze voor jou! De buggy’s bieden optimaal rijcomfort waardoor jij onbezorgd met je kindje op pad kan. Ga je een dagje naar de dierentuin of neem je de buggy mee op vakantie? Klap de buggy op tot een compact pakketje en je bent klaar om te gaan. Bekijk op deze pagina het volledige assortiment Easywalker buggy’s en trek er samen op uit. In deze blog laten we je de meest populaire Easywalker buggy's van dit moment zien! 

Easywalker Jackey

Of je nou in de stad woont en opzoek bent naar een praktische reisoplossing of als je binnenkort op vakantie gaat; de Easywalker Jackey is de perfecte buggy! Easywalker buggy Jackey is speciaal voor ouders die houden van zowel stijl als eenvoud. Deze luxe buggy zorgt ervoor dat het een feestje wordt om met je kindje op pad te gaan! Met slechts één druk op de knop vouwt de buggy zichzelf in tot een heel compact pakketje. Zo ben je klaar om te gaan en staan waar jullie maar willen! Bekijk op deze pagina het complete assortiment Easywalker Jackey buggy’s.

Easywalker Miley

De Easywalker Miley buggy is jouw ideale reisgenoot! De buggy is speciaal ontworpen voor het stadsleven en voor op reis. Hij is compact, praktisch en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Ook is de buggy licht van gewicht en kan hij moeiteloos met één hand worden opgevouwen tot een pakketje van handbagage formaat. Zo mag hij zelfs mee het vliegtuig in! Waar gaat jullie volgende reis naartoe?

Buggy mag mee als handbagage in het vliegtuig:

Ga jij op vakantie met het vliegtuig? Dan is de Easywalker buggy Jackey de buggy die je zoekt! Deze mag namelijk gewoon mee als handbagage in het vliegtuig. Dankzij de meegeleverde transporttas kan je de buggy gemakkelijk meenemen én beschadigt de buggy niet tijdens het reizen.

Easywalker Jackey

Duurzaamheid

De Easywalker buggy's hebben allemaal een duurzaam ontwerp. De stof is namelijk gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Zo draagt ook deze buggy bij aan een duurzame wereld!

Easywalker Jackey

Shoppen in één van onze winkels!

Ben jij benieuwd naar de Easywalker buggy Jackey? Shop deze dan nu in één van onze Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel!

Geplaatst op 21 maart 2023