Blog - De Stokke Limas draagzak: een draagzak voor optimaal comfort en ondersteuning vanaf de geboorte

Het ouderschap zit vol met kostbare momenten. Van het eerste lachje tot de kleine handjes die zich om de vinger sluiten. In deze bijzondere reis is het belangrijk om te genieten van elke stap, met je kindje zo dicht als mogelijk bij je in de buurt. De Stokke Limas draagzak is er om deze reis nog specialer te maken. De draagzak combineert de voordelen van een wikkeldoek met de ergonomische voordelen van een draagzak. Het biedt een veilige, geborgen ervaring voor jou en je kleintje.

Stokke Limas draagzak

Vanaf de geboorte tot 15 kg: een draagzak die meegroeit met je baby

Een van de grootste voordelen van de Stokke Limas draagzak is zijn veelzijdigheid. De draagzak is al geschikt vanaf de geboorte van je kindje, met een minimaal gewicht van 3,2 kg tot een maximaal gewicht van 15 kg. De draagzak groeit mee met je baby, dankzij het verstelbare onder- en rugpaneel, dat varieert van 20 tot 42 cm. Vanaf de eerste dagen waarin je je pasgeborene dicht tegen je aan wilt houden tot aan de speelse dagen waarop je kleintje meer ruimte nodig heeft, de draagzak past zich aan aan de behoeften van je groeiende kindje.

Comfortabel voor jou en je baby

Niets is zo belangrijk als het comfort van jouw baby. Daarom is de Stokke Limas draagzak gemaakt van 100% zacht biologisch katoen. Dit zorgt ervoor dat zowel jij als je kleintje zich comfortabel voelen tijdens het dragen, zodat jullie allebei van de ervaring kunnen genieten.

Stokke Limas draagzak

Perfecte pasvorm: verstelbaar voor jouw lichaam

Elk lichaam is anders en daarom is de Stokke Limas draagzak ontworpen ontworpen om perfect aan te sluiten op jouw lichaam. Met verstelbare schouderbanden en tailleband, die versteld kan worden van 60 tot 140 cm, kan je de draagzak aanpassen aan jouw lichaamsvorm en -grootte. Bovendien zorgen de brede schouderbanden en extra schoudervullingen voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht, waardoor je comfortabel kunt dragen, zelfs tijdens langere wandelingen.

Een draagzak die het ouderschap wat gemakkelijker maakt

Het ouderschap kan al uitdagend genoeg zijn, dus de Stokke Limas is speciaal ontworpen om het jou gemakkelijker te maken. Met eenvoudige gespen en riemen die gemakkelijk vast te maken zijn, ben je binnen enkele seconden klaar om op pad te gaan. Bovendien is de draagzak compact en lichtgewicht, waardoor je hem moeiteloos overal mee naartoe neemt!

Stokke Limas draagzak

Veelzijdig: borst- rug- en heupdrager in één

Of je nu de voorkeur geeft aan het dragen van je kleintje op je borst, rug of heup, de Stokke Limas draagzak biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. Met verschillende draagposities kun je de draagzak aanpassen aan jouw voorkeuren en de behoeften van je kleintje.

Stokke Limas draagzak

Eenvoudig te onderhouden

Het onderhouden van de Stokke Limas draagzak is heel gemakkelijk. Zo kan hij worden gewassen in de wasmachine op 40 graden met een laag toerental. Hierdoor is het schoonmaken een fluitje van een cent en heb je meer tijd om te besteden aan het genieten van kostbare momenten met je kleintje!

De verschillende types Stokke Limas draagzakken

De collectie Stokke Limas draagzakken bestaat uit de Stokke Limas draagzak, De Stokke Limas draagzak Flex en de Stokke Limas draagzak Plus.

De Stokke Limas draagzak is geschikt vanaf 3,2 kg. De Stokke Limas Flex en Plus zijn geschikt vanaf 4 kg. De Stokke Limas en de Stokke Limas Plus zijn half gegespte babydragers die gemakkelijk in de taille kunnen worden geknoopt op de juiste maat. De Stokke Limas Flex is een volledig gegespte babydrager, voor optimaal  comfort en ondersteuning. Wil jij erachter komen welke draagzak het beste bij jou past? Kom dan eens langs in één van onze Megastores om de verschillende draagzakken te proberen!

Stokke Limas draagzak

Bekijk de draagzakken online of in één van onze Megastores

Kortom, de Stokke Limas draagzak is niet zomaar een draagzak – het is een metgezel voor het ouderschap, ontworpen om comfort, ergonomie en gemak te bieden voor jou en je kleintje. Dus ga op pad, maak herinneringen en omarm elk moment van het ouderschap met de Stokke Limas draagzak!

Ben jij benieuwd naar de verschillende draagzakken? Bekijk ze dan online of kom langs in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel!

Geplaatst op 21 maart 2024