Blog - In stijl op pad met de Stokke Xplory X kinderwagen

De Stokke Xplory X is een stijlvolle, luxe en comfortabele kinderwagen. De kinderwagen is heel wendbaar en daardoor ga je er onbezorgd mee met je kindje op pad! Hij is verkrijgbaar in veel verschillende stijlvolle kleuren, waardoor je voor een kinderwagen kan kiezen die past bij jouw favoriete stijl. De kinderwagen is verkrijgbaar in combinatie met alleen een wandelwagenzitje of met een zitje en een reiswiegje. En extra leuk… tot en met 31 augustus ontvang je bij aankoop van de Xplory X de reiswieg er gratis bij! In combinatie met het reiswiegje kan de kinderwagen al vanaf de geboorte van je kindje worden gebruikt.

Stokke Xplory X kinderwagen

Uniek Scandinavisch design

De Stokke Xplory X is het populaire kinderwagen model van Stokke. Het unieke Scandinavische design van de kinderwagen brengt jou en je kindje dichter bij elkaar. Je kleintje ligt of zit lekker hoog in de kinderwagen zodat hij of zij altijd dichtbij is. Een veilig gevoel voor je kindje en voor jezelf ook fijn!  

Stokke Xplory X kinderwagen

De Stokke Xplory X is heel smal en wendbaar, waardoor je heel gemakkelijk met de kinderwagen op pad gaat. Je wandelt moeiteloos door drukke winkelstraten en smalle winkelpaden. Dankzij de XL zonnekap zit je kindje altijd lekker in de schaduw. De zonnekap is voorzien van ventilatiegaas waardoor er voldoende frisse lucht de kinderwagen in komt.

De duwbeugel van de kinderwagen is verstelbaar in hoogte. Zo kan iedereen comfortabel en vol trots achter de kinderwagen lopen! Ook is er en open ruimte tussen de wielen, waardoor je heel gemakkelijk achter de wagen loopt zonder dat je er met je voeten tegenaan komt.

Stokke Xplory X kinderwagen

Ontvang een gratis reiswieg bij de Stokke Xplory X kinderwagen!

Tot en met 31 augustus ontvang je bij aankoop van de Stokke Xplory X gratis de Stokke Xplory X reiswieg! In combinatie met de reiswieg kan de kinderwagen worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje. De reiswieg is in hoogte verstelbaar en wordt geleverd met een ademend matrasje. Het matrasje zorgt voor extra ventilatie en een goede luchtkwaliteit. Ook is het wiegje voorzien van handige opbergvakjes zodat je belangrijke spulletjes altijd binnen handbereik hebt.

Vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten, vanaf een leeftijd van ongeveer 6 maanden, kan het reiswiegje worden verruild voor de wandelwagenzitting. Het zitje is net als de reiswieg in hoogte verstelbaar. Hierdoor is je kindje altijd dicht bij je en kan je de kinderwagen ook heel gemakkelijk aanschuiven aan tafel! Handig als je even wat gaat drinken op een terrasje bijvoorbeeld. Het zitje is omkeerbaar en verstelbaar in drie verschillende posities: acties, rusten en slapen.

Stokke Xplory X kinderwagen

Maak een proefrit in één van onze Megastores

Wil jij ervaren hoe comfortabel de kinderwagen loopt en hoe praktisch hij in gebruik is? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel! Hier kan je de kinderwagen uittesten op het kinderwagen testparcours zodat jij er zeker van bent dat hij bij jou past. Ook staan onze kinderwagen experts hier voor je klaar om je voorzien van persoonlijk advies!

Kom jij binnenkort bij ons langs?

Geplaatst op 18 juli 2022