Blog - The Jiffle Wagon: een kinderwagen en bolderkar in één

Met The Jiffle Wagon kinderwagen ben jij er klaar voor om de mooiste familie avonturen te beleven. Deze multifunctionele kinderwagen is namelijk een kinderwagen, meerijdplankje en bolderkar in één! Zo ben je overal op voorbereid en kan je zorgeloos op pad gaan. Geen uitdaging is te gek met The Jiffle! Ben jij ook benieuwd naar alle voordelen van deze praktische kinderwagen? Lees dan snel verder!

The Jiffle Wagon kinderwagen

Alles wat je moet weten over The Jiffle kinderwagen

The Jiffle wagon is een kinderwagen waar jij en je gezin jarenlang plezier van zullen beleven. Doordat de kinderwagen een meerijdplankje heeft en ook kan worden gebruikt als bolderkar ben jij er klaar voor om zorgeloos met het hele gezin op pad te gaan! Je zal jarenlang plezier hebben van deze multifunctionele kinderwagen, want hij kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot een gewicht van maar liefst 57 kg!

The Jiffle Wagon Kinderwagen

Vanaf de geboorte kan de kinderwagen worden gebruikt met het reiswiegje of met een groep 0 autostoel. Uniek aan het reiswiegje is dat deze voorzien is van een speciaal luchtcirculatie systeem. De ventilatie zit namelijk aan de zijkant van de reiswieg. Hierdoor circuleert de lucht over het hoofdje van de baby heen. Ook kan je kindje hierdoor gemakkelijk naar buiten kijken aan de beide zijkanten!

The Jiffle Wagon kinderwagen

Heb je ook nog een wat ouder kindje waarvoor het nog wat te ver is om lange stukken te wandelen? De kinderwagen is voorzien van een handig meerijdplankje dat heel gemakkelijk kan worden uitgeschoven. Hierdoor lift de oudste moeiteloos met de wagen mee! Echt een kinderwagen voor het hele gezin waar iedereen plezier van heeft.

The Jiffle Wagon kinderwagen

Zodra je kindje uit het reiswiegje is gegroeid en zelfstandig kan zitten, kan het zitje op het frame van de kinderwagen worden geplaatst. De inleg kan ook uit het zitje worden gehaald, waardoor het zitje heel luchtig is. Dit is ideaal voor in de zomer!

The Jiffle Wagon kinderwagen

De rit met The Jiffle wagon is heel comfortabel. Dit komt doordat de kinderwagen is voorzien van stevige en lekvrije all-terrain banden en goede vering. De vering zit direct onder het reiswiegje en het zitje verwerkt. Dit is super comfortabel voor je kindje.

Kinderwagen en bolderkar in één

Uniek aan The Jiffle wagon is dat de kinderwagen kan worden omgebouwd tot bolderkar! Zo heb je nog jarenlang plezier van de kinderwagen. Ga je een dagje naar het strand, picknicken in het park of naar de dierentuin? Je kindje kan heel gemakkelijk zelf in de bolderkar klimmen en je kan lekker veel spullen meenemen zodat je overal op bent voorbereid! En last but not least: je krijgt bij aankoop van The Jiffle wagon levenslange garantie op de kinderwagen. Dat betekent dat je onbezorgd kan gaan genieten!

The Jiffle Wagon bolderkar

Innovation Award 2022 voor The Jiffle Wagon

Ook leuk om te weten is dat The Jiffle Wagon de Innovation Award 2022 heeft gewonnen! De innovatie van de kinderwagen en bolderkar in één is volgens de jury een zeer goed ontworpen kinderwagen van hoge kwaliteit, gemaakt voor mensen die meer willen doen. De kinderwagen kan worden omgebouwd tot bolderkar, heeft een handig meerijdplankje en veel opbergruimte, waardoor je als ouder overal op bent voorbereid met deze innovatieve kinderwagen! Er is geen ander product op de markt dat al deze handige functionaliteiten combineert. De onafhankelijke jury die de Innovation Award heeft uitgereikt bestaat uit vertegenwoordigers van internationale vakbladen voor de baby- en peutermarkt en gezondheids- en veiligheidsdeskundigen. De Innovation Award voor The Jiffle wagon valt in de categorie ‘World of moving kids’.

The Jiffle Wagon Innovation Award

Test de kinderwagen op de testbaan in één van onze Megastores!

Ben jij na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar The Jiffle Wagon? Kom de kinderwagen dan eens in het echt bekijken in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel! Hier kan je de kinderwagen uitproberen op de testbaan en kan je zelf ervaren wat je van de kinderwagen vindt! Zien we jou daar?

The Jiffle Wagon testbaan

Geplaatst op 20 december 2022