Blog - Trend alert: een neutrale babykamer

Een neutrale babykamer is helemaal trendy op dit moment! Aardetinten zoals beige, clay, taupe en terracotta zijn veelvoorkomende kleuren. De kleuren hebben een warme uitstraling en zorgen voor een rustige en knusse sfeer in de babykamer. Niet gek dus, dat deze kleuren op dit moment zo populair zijn!

Neutrale babykamer

Ga je voor meubels in neutrale kleuren of een mooie aardetint op de muur?

Een neutrale babykamer kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Je kan kiezen voor meubels in mooie neutrale kleuren of juist voor een mooie aardetint op de muur.

Quax babykamer Cocoon Moss

Op de foto: Quax babykamer Cocoon Moss

Meubels voor in de babykamer in een mooie clay of taupe kleur of juist volledig van hout zijn een perfect uitgangspunt voor de neutrale babykamer. De lichte en warme kleuren stralen rust en warmte uit. Ideaal om een fijne sfeer te creëren!

Quax babykamer Flow Clay & Oak

Op de foto: Quax babykamer Flow Clay & Oak

Wil jij liever witte meubels in de babykamer? Ga dan voor witte meubels met kleine houten details! Zo laat je de neutrale kleur toch op een subtiele manier terugkomen in de meubels.

SnuzKot Skandi babykamer Natural

Op de foto: SnuzKot Skandi babykamer Natural

Kies voor een mooie lichte kleur op de muren en creëer een prachtige rustgevende babykamer! Een rustige sfeer in de babykamer is niet alleen mooi om te zien, het is ook fijn voor jou in je kindje. Jullie zijn waarschijnlijk vaak samen in de babykamer te vinden. Het is de plek waar je je kindje verschoont, verzorgt en aankleedt. Ook kunnen jullie je hier samen even terug trekken om bij te komen van alle prikkels. Het kan fijn zijn voor je kleintje om hier even tot rust te kunnen komen! 

Quax babykamer White

Op de foto: links: Quax babykamer Loft White | rechts: Quax babykamer Mood White

Combineer de neutrale kleuren met accessoires van natuurlijke materialen

Om de babykamer compleet te maken zijn accessoires onmisbaar! Een prachtige combinatie met neutrale meubels in de babykamer zijn accessoires van natuurlijke materialen, zoals rotan en hout.

Accessoires KidsDepot

Op de foto: accessoires van KidsDepot

Ga bijvoorbeeld voor een rotan lamp aan het plafond of een rotan lampje op de commode, of juist een leuk houten krukje waar je wat spulletjes op kan leggen!

Quax babykamer

Om de babykamer neutraal te houden kan je ook kiezen voor beddengoed en een aankleedkussen in een neutrale kleur. De accessoires in een aardetint kunnen ook goed worden gecombineerd met witte meubels. Door de warme kleur geeft dit de ruimte toch een knusse uitstraling!

Tip: wil je nog wat extra gezelligheid creëren op de babykamer? Hang dan een hemeltje op boven het baby bedje.

Bopita babykamer

Op de foto: Bopita babykamer Anne en aankleding van Jollein

Een kleine neutrale babykamer

Heb je wat minder ruimte in de babykamer? Ook dan kan je natuurlijk een gezellige en knusse sfeer creëren! Een ideaal meubel voor in de kleine babykamer is een combi ledikant. Een combi ledikant is een baby bed, commode en kledingkast in één. Lekker compact en praktisch! Nieuw bij Baby & Tiener in de collectie is combi ledikant Mephis in de prachtige kleur Clay. Het combi ledikant in neutrale kleur is perfect voor in een neutrale babykamer!

Combi Ledikant Memphis Clay

Kom alle babykamers in het echt bewonderen!

Wil jij de verschillende neutrale babykamertjes eens in het echt komen bekijken? Kom dan langs in de babykamer showroom in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel! Hier vindt je heel veel complete babykamertjes in prachtige kleuren en kan je veel inspiratie opdoen voor de babykamer voor je eigen kleintje. Ook staan onze product experts voor je klaar om alles te vertellen over de verschillende meubels, de bijpassende matrasjes en leuke aankleding en accessoires om de babykamer helemaal compleet te maken.

Geplaatst op 25 oktober 2022