Blog - Wat is het verschil tussen de Geo2 vs. Geo3?

Nieuw in onze webshop is de vernieuwde Joolz Geo3 kinderwagen! Maar wat is het verschil tussen de Geo2 en de Geo3? Lees dan snel verder.
https://www.babyentiener.nl/joolz-geo-3-kinderwagen-2-in-1-sage-green.html

Lichter en compact:

De Joolz Geo3 kinderwagen weegt slechts 13 kg en dit is 1,3 kg lichter dan het vorige model, de Joolz Geo2. Daarnaast kun je deze ook nog compacter inklappen én opbergen.

Grote all terrain wielen:

De grotere all terrain wielen in vergelijking met de Joolz Geo2 zorgt voor veel grip, zelfs bij onverharde wegen. Alle wielen zijn ook voorzien van een luxe vering zodat jouw kindje comfortabel in de kinderwagen ligt of zit.

Extra ventilatie:

Uniek aan de Joolz Geo3 kinderwagen 2 in 1 is dat het reiswiegje en het zitje zijn voorzien van extra ventilatie. Zo heeft het reiswiegje op de zonnekap een ventilatiestrook wat zorgt voor voldoende ventilatie. Onder de bekleding van het zitgedeelte zit een zomerzitje met ventilatiegaas. De bekleding is eenvoudig los te halen van het zitje.
https://www.babyentiener.nl/joolz-geo-3-kinderwagen-2-in-1-sage-green.html

Ademend matrasje:

De reiswieg wordt geleverd met een ademend matrasje. Het matrasje is zowel ademend aan de bovenkant als de onderkant!

Hoger frame:

Het reiswiegje staat bij de Joolz Geo3 nog hoger op het frame in vergelijking met de Joolz Geo2. Dit is wel zo fijn en voorkomt het onnodig belasten van de rug.

Reflecterende wielen:

Ga jij in de avond op pad of als de zon bijna onder is? De wielen zijn voorzien van een reflecteren strip, deze luxe heeft de Joolz Geo2 niet.


Strak design:

De Joolz Geo3 kinderwagen heeft een nog mooier en strakker design in vergelijking met het vorige model. Dit kun je zien doordat er minder gebruik is gemaakt van kunststof onderdelen. Dit oogt nog strakke, luxer en is kwalitatief ook veel beter.

Groeit mee met jouw gezin:

Net als de vorige modellen kun je de Joolz Geo3 ook ombouwen naar een Joolz Geo3 duo kinderwagen of een tweeling kinderwagen. De duo kinderwagen is speciaal voor kindjes van twee verschillende leeftijden. De tweeling kinderwagen is voor een tweeling en wordt geleverd met twee reiswiegen en twee zitjes.

Je kunt met de Joolz Geo3 duo set de normale Joolz Geo3 kinderwagen ook ombouwen naar een duo kinderwagen.

Je kunt de wagen ook compleet bestellen met een bijpassende autostoel. Dit is de Joolz Geo3 kinderwagen 3 in 1 met een Joolz X Maxi Cosi autostoel of een Cybex autostoel!


Levenslange garantie:

Bij alle modellen waaronder ook de Geo3 biedt Joolz levenslange garantie. Dit is uniek in vergelijking met andere kinderwagen merken! Registreer na aankoop jouw kinderwagen online zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw Joolz kinderwagen.

Ben jij benieuwd naar deze Joolz kinderwagen en wil jij deze in het echt bekijken? Kom dan langs in één van onze Baby & Tiener Megastores! Tip, in Sliedrecht kun jij de Joolz kinderwagen zelf testen op onze testbaan.

Geplaatst op 1 juni 2022