8 Artikel(en)

8 Artikel(en)

Matrassen

Campingbed matras bestellen

Comfortabel slapen is belangrijk. Voor volwassenen, maar zeker ook voor baby's. Thuis gaat dat inmiddels misschien wel vrij makkelijk, bijvoorbeeld omdat u een comfortabel babybedje hebt. Op vakantie of bij anderen is het soms wat lastiger. Dat hoeft echter niet zo te zijn. Met een prettig campingbed matras wordt slapen ineens een stuk makkelijker én veel comfortabeler. En voor zo'n campingbed matras zit u bij Baby & Tiener goed.

Baby & Tiener is gespecialiseerd in de verkoop van artikelen voor kinderen. Zoals de naam al doet vermoeden, verkopen wij niet alleen producten voor baby's, maar ook voor peuters, kleuters en zelfs tieners. Van babykamers tot tienerkamers en van bedlampjes tot heerlijke matrassen. In het grote assortiment van Baby & Tiener vindt u altijd precies wat u zoekt.

Campingbed matras met korting

Uw campingbed matras bestellen bij Baby & Tiener heeft veel verschillende voordelen. Zo is het altijd erg voordelig. Bij ons kunt u namelijk regelmatig gebruik maken van leuke kortingsacties. Houd de webshop in de gaten en profiteer van extra voordeel. U kunt zich ook aanmelden voor de speciale nieuwsbrief. Daarmee houden wij u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoort u als eerste over nieuwe acties.

Over verzendkosten hoeft u zich geen zorgen te maken; bij bestellingen boven de €99,99 brengen wij geen verzendkosten in rekening. Zelf een bezoekje brengen aan één van onze megastores in Sliedrecht of Capelle aan den IJssel kan natuurlijk ook.

14 dagen bedenktijd

Om het u nog makkelijker te maken, krijgt u altijd 14 dagen bedenktijd als u een campingbed matras bestelt. En die bedenktijd geldt natuurlijk ook voor alle andere producten. Plaats dus direct uw bestelling en laat u verrassen door de uitstekende service van Baby & Tiener. Wij gaan ervan uit dat u tevreden bent, maar helpen u ook bij vragen of opmerkingen graag verder.

In dat geval kunt u gemakkelijk contact opnemen met de klantenservice. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunt u ons natuurlijk ook altijd een e-mail sturen.