Digitaal shoppen bij Baby & Tiener Megastore

Team Baby & Tiener Megastore staat voor je klaar!

Wij staan digitaal voor jou klaar om jouw online shop sessie net zo fijn en vertrouwd te maken als in onze Megastores. Onze productexperts zijn maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:30 bereikbaar via de telefoon, WhatsApp, FaceTime, e-mail en social media. Heb je behoefte aan persoonlijk advies of een product demonstratie? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn er voor je!

Vragen over producten

Onze product experts zijn bereikbaar op het telefoonnummer: +31 (0)184-421014. Selecteer in het snelkeuze menu de door jou gewenste afdeling en stel jouw vraag aan één van onze productexperts. Je kunt jouw productvragen ook stellen via WhatsApp. Gebruik hiervoor het telefoonnummer +31 6 20 68 41 90.

Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt ons bereiken op een van de onderstaande e-mailadressen:

Let op! De bovenstaande contactgegevens kunnen uitsluitend gebruikt worden voor productvragen.

Vragen over bestellingen en services

Ook onze klantenservice medewerkers staan graag voor je klaar. Je kunt bij hen terecht met vragen over bestellingen en services. Onze klantenservice afdeling is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09:00 en 16:30. Gebruik hiervoor het telefoonnummer +31 (0)184-499561.

Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt ons bereiken op een van de onderstaande e-mailadressen:

Afhalen en bezorgen

Wil jij je bestelling afhalen? Dat kan! Ons centrale magazijn in Sliedrecht is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 17:00.

Zoals je van ons gewend bent zorgen onze chauffeurs dat jouw meubels veilig en verantwoord worden thuis bezorgd. Reeds ingeplande afspraken blijven staan en het is ook mogelijk om nieuwe bezorgafspraken in te plannen. Onze collega's van de logistieke afdeling helpen je graag. Je kunt hen bereiken via het telefoonnummer +31 (0)184-499561.

Vanwege drukte bij onze vervoerders kan het zijn dat jouw pakketje iets langer onderweg is dan je van ons gewend bent. Wij rekenen hierbij op jouw begrip en raden je aan om op tijd te bestellen.

Impressie van onze Megastores

Benieuwd naar onze Megastores? Kom digitaal sfeer proeven en bekijk de video's van onze prachtige Megastores in Sliedrecht en Capelle a/d IJssel.

Megastore Capelle a/d IJssel

Megastore Sliedrecht