Bloom

12 Artikel(en)

12 Artikel(en)

Bloom

Bijzonder ontwerp: Bloom kinderstoel

Kinderstoelen worden vaak op een bepaalde manier ontworpen, maar dat wil niet zeggen dat ze allemaal hetzelfde zijn. Zoveel wordt wel duidelijk bij het bekijken van de Bloom kinderstoel. Bloom is een trendy merk dat uitstraling combineert met comfort, functionaliteit en veiligheid. Het leuke van een Bloom kinderstoel is dat hij meegroeit met uw kind; u kunt hem gebruiken voor pasgeboren baby's, die liggend 'aan tafel' gezet kunnen worden, maar ook voor kinderen tot ongeveer 8 jaar oud.

De stoel is in hoogte verstelbaar en past daardoor in elke plek in het huis. Aan de etenstafel, maar ook bijvoorbeeld voor de tv. De stoel is eenvoudig in te stellen en ook gemakkelijk aan te passen. Dankzij de wieltjes is de stoel eenvoudig te verplaatsen. De veiligheidsbeugel zorgt ervoor dat uw kind er niet zomaar uitvalt.

Bloom kinderstoel bestellen

Past een Bloom kinderstoel ook mooi bij uw wensen en eisen? Dan kunt u uw exemplaar aanschaffen via de webshop van Baby & Tiener. Bekijk het ruime assortiment Bloom kinderstoelen en kies een exemplaar dat het beste bij u past. U kunt onder meer kiezen uit veel verschillende kleuren. Voor welke stoel u ook kiest, u kunt altijd rekenen op optimaal gebruiksgemak.

Elke Bloom kinderstoel is 360 graden draaibaar en heeft een weerstandssluiting. Bovendien is de stoel voorzien van een grote eettafel en een speeltafeltje. Beiden zijn gemakkelijk los te halen en kunnen in de vaatwasser gewassen worden. Het strakke en robuuste design maakt dat u jarenlang plezier kunt hebben van de stoel.

Veilig uw bestelling plaatsen

Twijfelt u niet meer over de Bloom kinderstoel, maar wel over het plaatsen van uw bestelling? Dat is bij Baby & Tiener helemaal niet nodig. U kunt bij ons rekenen op altijd scherpe prijzen en een uitstekende service. Voor bestellingen boven de €99,99 hoeft u geen verzendkosten te betalen en in alle gevallen zorgen wij ervoor dat uw order zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd wordt. Vaak al de volgende dag.    

Uw bestelling plaatsen neemt slechts een paar minuten in beslag. U kunt veilig betalen met iDeal of één van de andere betaalmethodes. Ook handig: achteraf betalen. U krijgt in ieder geval altijd een bedenktermijn van 14 dagen.