Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Chicco

Chicco kinderstoel bestellen

Het geluk van uw kind gaat boven alles. Daarom is het belangrijk om te weten dat er merken zijn waarop u kunt vertrouwen, als het gaat om de veiligheid en de ontwikkeling van uw kind. Chicco bijvoorbeeld. Een Chicco kinderstoel is een heerlijke, veilige kinderstoel die gebruikt kan worden om uw kind ook gezellig mee te laten eten aan tafel. De stoel kan echter ook op talloze andere momenten gebruikt worden.

Het resultaat? Uw kind doet mee als voorwaardig lid van uw gezin en u stimuleert daarmee zijn of haar ontwikkeling. Voor een mooie Chicco kinderstoel die past bij uw wensen kunt u terecht bij Baby & Tiener. Natuurlijk vindt u hier ook een breed assortiment andere producten van Chicco én van andere topmerken.

Functionele Chicco kinderstoel

Voor u een Chicco kinderstoel bestelt, is het hand om er wat meer van te weten. Wist u bijvoorbeeld dat een Chicco kinderstoel ontzettend functioneel is? De stoelen zijn al te gebruiken vanaf jonge leeftijd en door de verwijderbare binnen zitting blijft de stoel ook op latere leeftijd nog erg praktisch. Zo hebt u jarenlang plezier van uw investering.

De stoel is voorzien van een handig eetblad. Dit kan ook uitgetrokken worden, bijvoorbeeld wanneer u uw kindje in de stoel wilt plaatsen. Het eetblad is zelfs helemaal te verwijderen, zodat de stoel helemaal aangeschoven kan worden aan tafel. Daarnaast kan het - in de juiste positie - natuurlijk gebruikt worden om gewoon te eten. De stoel heeft een in hoogte verstelbare voetensteun die aan te passen is aan de lengte van uw kind.

Snel bestellen

Wilt u uw Chicco kinderstoel zo snel mogelijk in huis? Dan kunt u deze het beste bestellen bij Baby & Tiener. Als uw bestelling voor 15:00 bij ons binnen is, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag bezorgd wordt. Direct meenemen kan ook, als u één van onze Megastores in Capelle aan den IJssel of Sliedrecht bezoekt. Heeft u vragen over bepaalde producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Handig om te weten: als u voor meer dan €99,99 bestelt in onze webshop, dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Die nemen wij dan voor onze rekening.