Loopstoelen

29 Artikel(en)

29 Artikel(en)

Loopstoel: spelenderwijs leren lopen

Leer jouw kindje spelenderwijs lopen met behulp van een loopstoel. Een loopstoel is bedoeld voor kindjes die wel al zelfstandig kunnen zitten, maar nog niet zelfstandig kunnen lopen. Het zitje van een loopstoel zorgt ervoor dat je kindje rechtop zit in het stoeltje. Doordat de kinderen gemakkelijk met de voetjes de grond kunnen raken, kunnen ze zich goed voortbewegen. Een loopstoel is het perfecte hulpmiddel waarmee kinderen zich goed kunnen vermaken en waardoor ze leren lopen. De loopstoeltjes van Baby & Tiener zijn veelal voorzien van leuke melodietjes en speelattributen. Overigens zijn de loopstoelen van Baby & Tiener geschikt voor kindjes tussen de 6 en 14 maanden.

Baby loopstoel: zorg voor een veilige omgeving

Kinderen vinden het leuk om zelf op ontdekkingstocht te gaan, maar dit kan ook gevaarlijke situaties opleveren. Creëer een veilige omgeving voor jouw kindje, zodat er ook geen ongelukken kunnen gebeuren met het baby loopstoeltje. Het is goed om gevaarlijke plekken in ieder geval af te schermen. Denk bijvoorbeeld aan de trap, de kelder, drempels en ongelijke vloeren, maar bijvoorbeeld ook kachels en stopcontacten. Kortom, zorg ervoor dat jouw kindje nooit zonder toezicht in het baby loopstoeltje zit om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Diverse loopstoelen van topmerken: Chicco loopstoeltjes en Baninni loopstoeltjes

Baby & Tiener heeft een ruim assortiment loopstoeltjes van diverse topmerken. Zo kun je bij ons terecht voor de Chicco loopstoelen en de Baninni loopstoelen. De Chicco loopstoel is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 3 jaar. De Chicco loopstoelen kan gebruikt worden voor meerdere fasen en groeien als het ware met jouw kindje mee. De stoel kan in eerste instantie gebruikt worden als loopstoeltje, daarna kan het zitje verwijderd worden, zodat jouw kindje er achter kan lopen. Uiteindelijk kan het zadel op de loopstoel geplaatst worden, zodat jouw kindje ermee kan rondrijden. Een Baninni loopstoel kan niet alleen gebruikt worden als loopstoel, maar ook als schommelstoel. Dankzij het speelblad met speeltjes en melodietjes kan jouw kindje rustig ontspannen en spelen.

Loopstoel kopen? Bekijk de ruime selectie loopstoeltjes in onze webshop

Wil je graag een loopstoel kopen? Baby & Tiener heeft een ruim assortiment leuke loopstoeltjes. Voor ieder is er wel wat wils. Daarnaast heeft Baby & Tiener regelmatig leuke loopstoel aanbiedingen. Houd de loopstoel prijzen dus goed in de gaten, want mogelijk profiteer je van een scherpe loopstoel aanbieding! Via de webshop kun je eenvoudig en snel een loopstoel kopen. Heb je nog vragen over een specifieke loopstoel of over andere kinderstoelen? Neem dan contact met ons op. Voor persoonlijk advies kun je ook altijd terecht in één van onze babywinkels in Sliedrecht of Capelle aan den IJssel.