12 Artikel(en)

12 Artikel(en)

Mima

Mima kinderwagen: modern praktisch

Een leuke kinderwagen met een modern tintje vinden een onmogelijke zoektocht? Niet als u begint bij Baby & Tiener. Wij beschikken namelijk over een breed assortiment kinderwagens, met als één van de toppers de Mima kinderwagen. Mima is een trendy merk dat al een aantal jaar actief is in de ontwikkeling, productie en verkoop van kinderwagens. Het belangrijkste kenmerk van de Mima kinderwagens is dat ze heel origineel zijn. Ze zijn ergonomisch en zien er heel bijzonder uit. Bovendien zijn ze verkrijgbaar als enkele én als duo-wagens.

Met name de duo-wagens vallen op ten opzichte van dezelfde soort wagens van andere merken. Bij Mima kinderwagens zijn de beide zitjes (of het reiswiegje en het zitje, bijvoorbeeld voor één kind) boven elkaar geplaatst. Dit maakt de wagen veel makkelijker in gebruik, omdat deze niet ineens dubbel zo breed is.

Uw Mima kinderwagen online bestellen

U bestelt uw nieuwe Mima kinderwagen natuurlijk gewoon bij Baby & Tiener. Daar kunt u namelijk kiezen uit veel verschillende modellen, uitvoeringen en kleuren. Zo is er altijd wel een exemplaar dat helemaal aansluit bij wat u zoekt. Het vinden van een goede Mima kinderwagen is bij Baby & Tiener overigens heel gemakkelijk. U kunt alle kinderwagens bekijken, maar u kunt ook filteren op kleur of bijvoorbeeld op groep. Als u een kinderwagen voor een baby zoekt, heeft u immers een ander type wagen nodig dan bijvoorbeeld voor een kind van 3 jaar.

Gratis thuisbezorgd

Heeft u een Mima kinderwagen gevonden die helemaal aansluit bij wat u zoekt? Dan kunt u die meteen bestellen. Wij zorgen daarna voor de rest. Baby & Tiener levert vrijwel alles uit voorraad en kan daarom een korte levertijd garanderen. Als u uw bestelling voor 15:00 plaatst, dan zorgen wij ervoor dat die de volgende dag al bezorgd wordt. In de meeste gevallen is dit ook nog gratis. Tenminste, als u voor meer dan €99,99 bestelt. Let op: er zijn een aantal uitzonderingen van toepassing, bijvoorbeeld voor internationale zendingen en het versturen van (grote) meubels. Voor vragen hierover kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.