14 Artikel(en)

14 Artikel(en)

Peuterstoel voor een comfortabele zit

Baby & Tiener heeft een ruim aanbod bestaande uit diverse peuterstoelen met leuke thema’s, prints en superhelden. Zodra je kindje zelf kan zitten is het leuk om een mooie peuterstoel aan te schaffen. De peuterstoel kun je in de woonkamer plaatsen of op de kamer van je kindje, zodat je kindje ook echt een eigen plekje heeft. Naast dat de peuterstoel goed moet passen bij het interieur is het natuurlijk ook essentieel dat je kindje goed zit op de stoel.

Stoel voor peuter gemaakt van zachte materialen met leuke thema’s

De peuterstoelen van Baby & Tiener zijn allemaal gemaakt van zachte materialen, zodat de kinderen comfortabel kunnen zitten in hun eigen stoeltjes. Je kunt in onze babywinkel kiezen voor een standaard peuterstoel met basic kleuren, maar je kunt ook gaan voor een kleurrijke peuterstoel. De kleurrijke peuterstoelen zijn er in diverse thema’s met veel leuke superhelden en karakters uit tekenfilms. Ongetwijfeld zit er ook een leuke peuterstoel bij voor jouw kindje!

Kies voor een lage peuterstoel, een hoge peuterstoel of een peuterstoel met tafeltje

De peuterstoelen van Baby & Tiener zijn verkrijgbaar in diverse modellen en afmetingen. Naast de lage peuterstoelen heeft Baby & Tiener ook hoge peuterstoelen. Een hoge peuterstoel is bijvoorbeeld handig tijdens het eten, zodat de kinderen ook gemakkelijk kunnen aanschuiven aan een grote, hoge tafel. Deze hoge peuterstoel is vaak eenvoudig en snel in hoogte te verstellen. Tevens is de hoge peuterstoel voorzien van een veiligheidsgordel, zodat je kindje altijd veilig in de peuterstoel vast zit. Daarnaast is een peuterstoel met tafeltje ook een handig zitje. In een peuterstoel met tafeltje leert jouw kindje om zelfstandig recht te zetten, waarbij het tafeltje eenvoudig gebruikt kan worden tijdens het eten.

Stoel voor peuter eenvoudig bestellen in onze webshop

Een stoel voor peuter is natuurlijk onmisbaar zodra jouw kindje zelf kan zitten. Eindelijk heeft je kindje een eigen plekje in de woonkamer of in zijn of haar slaapkamer. Ben je nieuwsgierig naar de collectie peuterstoelen van Baby & Tiener? Bekijk dan eens het aanbod in onze webshop of neem een kijkje in onze babywinkel in Sliedrecht of in Capelle aan den IJssel. Heb je een vraag over onze peuterstoelen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder!