23 Artikel(en)

23 Artikel(en)

Baby swing voor zachte schommelbewegingen

De baby swings van Baby & Tiener zijn dermate geschikt voor ontspanning en vermaak. Door de zachte schommelbewegingen is een baby swing schommel erg rustgevend voor je baby. Het voordeel van een baby swing is dat je kindje zichzelf ook enige tijd kan vermaken in de baby swing schommel. Liggen de huishoudelijke taken nog op je te wachten? Geen probleem! De baby swing stoel van Baby & Tiener is de oplossing. Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van je kindje. Hij of zij zit veilig in de baby swing schommel vast dankzij de verstelbare gordel. Zo heb jij je handen vrij om even aan de slag te gaan.

Baby swing schommel met leuke speeltjes

De baby swings van Baby & Tiener zijn verkrijgbaar in diverse modellen met verschillende schommel snelheden, rustige melodietjes en speeltjes. De schommel snelheid is eenvoudig aan te passen, daarbij heb je veelal de keuze uit vijf verschillende schommelstanden. Naast een veilige en rustgevende baby swing schommel is het natuurlijk ook belangrijk dat jouw kindje zich goed kan vermaken. Alle baby swings zijn voorzien van een speelboog met twee of drie leuke speeltjes. Overigens zijn alle baby swings van Baby & Tiener ook voorzien van heerlijke zachte stof, zodat jouw kindje comfortabel zit in de baby swing stoel.

Baby swings van diverse merken, waaronder baby swing Baninni en X-Adventure baby swing

Bij Baby & Tiener vind je baby swings van diverse topmerken, waaronder de baby swing Baninni en de X-Adventure baby swing. Deze merken staan bekend om het leveren van veilige producten met een hoge kwaliteit. Een baby swing Baninni is voorzien van een heerlijke zachte stof, zodat jouw kindje comfortabel in de baby swing stoel zit. De baby swing Baninni heeft vijf verschillende schommelstanden, een tiental melodietjes en een leuke speelboog met drie speeltjes. De snelheid van een X-Adventure baby swing is ook in te stellen in vijf standen. Deze baby swing heeft ook diverse leuke melodietjes en twee leuke speeltjes. Zowel een baby swing Baninni en een X-Adventure baby swing zijn uitgerust met een Micro Control Technology. Dankzij deze technologie wordt de baby swing gestabiliseerd en wordt de snelheid gecontroleerd.

Baby swing kopen in onze babywinkel

Heb jij een veilige en comfortabele baby swing stoel gevonden bij Baby & Tiener? Daar zijn we blij mee! Een baby swing kopen kan eenvoudig en snel in onze webshop. Wil je eerst graag persoonlijk advies over een baby swing kopen? Bezoek dan onze babywinkel in Sliedrecht of in Capelle aan den IJssel of neem contact op. Onze specialisten staan graag voor je klaar!