Betalingsmogelijkheden

iDeal
Als u bankiert via Internet bij de Rabobank, ABN Amro, Fortis, ING, Friesland Bank, SNS Bank, ASN Bank, Van Lanschot of Triodos Bank, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Hierdoor rekent u af in een vertrouwde betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een betaalmethode, hier vinkt u iDeal en vervolgens uw bank. Na het controleren van uw bestelling en wanneer u op 'bestelling plaatsen' klikt, opent er zich een scherm in de vertrouwde omgeving van uw bank. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. Voor meer informatie over iDeal klikt u op: iDeal. Betalen via iDeal is de snelste oplossing aangezien de betaling direct verwerkt wordt. Voor betalingen via iDeal worden géén extra kosten berekend.


 

Bancontact / MisterCash
Sinds 2006 is het voor de Belgische consumenten mogelijk om met Mister Cash online betalingen te doen. Een betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig voor uw klant. Op de betaalpagina selecteert men Mister Cash als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kan de klant zijn eigen bank selecteren. Hierna komt hij terecht in zijn vertrouwde internetbankieromgeving en kan hij inloggen. In het vervolgscherm kan hij vervolgens zijn betaling voltooien.


 

CreditCard
Heeft u een Visa of MasterCard, dan kunt u betalen via de optie CreditCard. U kunt uw creditcard gegevens via de beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Steekproefsgewijs worden er creditcard betalingen gecontroleerd met hoge factuurbedragen, dit kan enige vertraging in de verwerking van uw order opleveren. Deze controle doen wij om de veiligheid van uw betaling te kunnen blijven garanderen en om misbruik of fraude te voorkomen. Bij deze methode wordt € 0,99 aan administratiekosten in rekening gebracht.


 

Overboeking
Vooruitbetaling via een overboeking per internetbankieren of een overschrijvingskaart. U maakt het eindbedrag van uw bestelling over op het bankrekeningnummer van ons betaalsysteem Buckaroo. Zodra de betaling hier binnen is wordt uw bestelling definitief verwerkt en verzonden. Let op: bij vooruitbetaling kan het soms enkele dagen duren voordat het geld binnen is, dit is afhankelijk van de snelheid van de verwerking bij de banken onderling. Hierdoor kan de levertijd dus afwijken van de indicatie welke op de productpagina genoemd wordt.


 

PayPal
Met PayPal kunt u makkelijk, veilig en snel betalen, u verricht namelijk uw betaling zonder dat uw bank- of betaalgegevens worden gedeeld met ons, deze zijn namelijk alleen bekend bij PayPal. Wilt u meer informatie over PayPal dan klikt u op: PayPal. Uw betaling via PayPal wordt direct verwerkt. Bij deze methode wordt € 0,99 aan administratiekosten in rekening gebracht.


 

Baby Betaalplan
Flexibel betaalgemak met Baby&Tiener Betaalplan. Met mijnbetaalplan al je aankopen gespreid betalen: beslis zelf welke aankopen je gespreid wilt betalen, beslis zelf hoe lang je wilt spreiden (1-60 maanden), beslis zelf hoeveel je wilt betalen per maand. En wat je hebt terugbetaald kun je weer opnieuw gebruiken. Wilt u meer informatie over de Baby&Tiener Betaalplan dan klikt u op: Baby&Tiener Betaalplan.


 

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor babyentiener.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving My AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.