Feetje babykleding

Shop de leukste babykleding van Feetje bij Baby & Tiener! Ga je voor de stijlvolle en tijdloze wafel pyjama’s of stel je toch liever een mooi kledingsetje uit een van de andere collecties samen? Shop de leukste artikelen uit de Feetje Good Vibe Tribe of de Cool To The Bone collectie voor jouw kleine mannetje! Ook voor jouw kleine meid hebben wij een ruim assortiment aan babykleding. Met de prachtige Tiger Love en Mini Muse collectie kleed je haar hip aan!

Feetje Babykleding  

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Biologisch katoen

In de verschillende collecties van Feetje is voor elk kindje wel een leuk kledingsetje te vinden! Alle artikelen uit de collecties zijn gemaakt van heerlijk zacht biologisch katoen en zitten dan ook erg comfortabel voor jouw kleintje. Doordat de babykleding van Feetje duurzaam geproduceerd is, help jij een handje mee aan een mooiere wereld voor jezelf en een goede toekomst voor jouw kleine lieverd!

Welke kledingmaat moet ik hebben?

Kleding kopen we allemaal, om zelf te dragen, voor je kleintje of om cadeau te doen. Maar hoe kies je nou de juiste kledingmaat? Wij helpen je daar graag bij!

Bij babykleding is de kledingmaat gelijk aan de lengte van je kindje in cm, ideaal! Om het nog iets makkelijker te maken kun je in onderstaande tabel eenvoudig zien welke kledingmaat bij welke leeftijd past. Dit kan natuurlijk per kindje afwijken.

De Newborn kledingcollectie van Feetje is verkrijgbaar in maat 44 t/m 86.

Maattabel babykleding

Feetje: het merk

Dit oer-Rotterdamse merk heeft onlangs zijn 40-jarig bestaan gevierd. Grote kans dus dat jij vroeger ook in een Feetje pyjama hebt geslapen! Het merk Feetje is in 1981 opgericht en sindsdien een van wereldwijds meest bekende babykleding merken. Sinds 2018 is Feetje overgestapt op organic cotton en helpt zo ook een handje mee aan duurzamere productie. In 2021 heeft Feetje een nieuw logo gekregen. Dit handgeschreven logo is voorzien van ‘sterrenstof’ als symbool voor de magie van het nieuwe leven.

Wist je dat Feetje…

… in 1981 is opgericht

… van origine een Nederlands (Rotterdams) merk is

… alle babykleding duurzaam produceert van 100% biologisch katoen

… het oudste artikel, de wafelpyjama, nog steeds in de collectie heeft

… leverancier is van rompertjes voor de allerkleinsten in het Sophia Kinderziekenhuis

… sinds 2020 trotse adoptieouders zijn van een stokstaartje in Diergaarde Blijdorp

Feetje babykleding kopen

Heb jij een leuk kledingsetje van Feetje voor je kindje gevonden? Je kan de kleding gemakkelijk en veilig online bestellen in onze webshop! Je vindt hier zachte shirtjes en broekjes, comfortabele boxpakjes, trendy jurkjes met bijpassende leggings en nog veel meer!

Wil je de Feetje babykleding collectie liever eens in het echt komen bekijken? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastore vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Naast babykleding van Feetje kan je hier ook de babykleding collecties bekijken van o.a. Z8, Dirkje, Levv en Noppies.