Cybex thuis

Kinderstoelen, wipstoeltjes en hippe accessoires: ook voor thuis heeft Cybex een trendy assortiment aan producten! Producten speciaal voor stijlvolle ouders met baby’s en kinderen. De meubels passen in ieder interieur dankzij de strakke en eenvoudige lijnen en ontwerpen. Bekijk op deze pagina het complete assortiment Cybex voor thuis!

Cybex thuis

55 producten

Pagina
  1. Cybex Lemo Kinderstoel Stone Blue Mid Blue
    Cybex Lemo Kinderstoel Stone Blue Mid Blue
    Waardering:
    0%
     239,95
  2. Cybex Lemo Kinderstoel Sand White
    Cybex Lemo Kinderstoel Sand White
    Waardering:
    0%
     239,95
  3. Cybex Lemo Kinderstoel All White
    Cybex Lemo Kinderstoel All White
    Waardering:
    0%
     239,95
  4. Cybex Lemo Learning Tower Set All White
    Cybex Lemo Learning Tower Set All White
    Waardering:
    0%
     79,95

55 producten

Pagina

Cybex kinderstoel Lemo

Eenvoudig, stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit: deze woorden omschrijven de Cybex kinderstoel Lemo het beste. Deze comfortabele kinderstoel groeit mee met je kindje, vanaf de geboorte tot de rest van het leven!

Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar voor de kinderstoel waardoor hij vanaf de geboorte kan worden gebruikt. Zo kan de stoel bijvoorbeeld worden uitgebreid met een wipstoeltje. De Lemo kinderstoel in combinatie met het wipstoeltje zorgt ervoor dat je je kindje altijd en overal lekker dicht bij je in de buurt kan hebben! Zitten jullie aan tafel te eten? Zet je kleintje er gemakkelijk bij! Op ten duur zal je kleintje kunnen gaan genieten van de eerste hapjes vanuit dit handige opzet stoeltje. Bij het wipstoeltje wordt ook een onderstel geleverd, zodat hij ook los van de Lemo kinderstoel kan worden gebruikt.

Naast het wipstoeltje is er een kinderstoelinzet verkrijgbaar, die gebruikt kan worden vanaf een leeftijd van ongeveer 6 maanden. Deze kan ook gemakkelijk op de Lemo kinderstoel worden geplaatst en zorgt ervoor dat je kindje zelfstandig aan tafel in de stoel kan zitten. Je kan je kindje veilig vastmaken met behulp van de 3-punts gordel en de beenopeningen zorgen ervoor dat je kleintje niet uit de stoel kan vallen.

Als je kindje uit de kinderstoelinzet is gegroeid kan deze gemakkelijk weer van de stoel worden afgehaald en kan je kindje zelf op de stoel zitten, zonder opzetstukken. De stoel is verstelbaar in hoogte en zitdiepte waardoor hij voor kinderen van elke leeftijd comfortabel zal zitten.

De Cybex Marcel Wanders collectie

De Cybex Marcel Wanders collectie is een opvallende meubel collectie bestaand uit kinderstoelen, wipstoeltjes en verschillende accessoires voor in huis. De collectie is ontworpen door Marcel Wanders, een industrieel ontwerper met een eigen ontwerpstudio die werkt voor verschillende meubelmerken. De Marcel Wanders collectie is de eerste collectie waarmee Cybex zich verbindt met de wereld van interieurdesign. De producten uit de collectie zijn zo ontworpen dat ze perfect passen in de hedendaagse stadse levensstijl van ouders en dat de komst van een baby’tje niets verandert aan het leven van de ouders. De inspiratie voor alle ontwerpen zijn vier schattige monsters die terugkomen in alle producten.

Cybex voor thuis kopen

Ga jij voor de multifunctionele Cybex kinderstoel Lemo of voor trendy accessoires uit de Marcel Wanders collectie? Alle Cybex meubels voor thuis kunnen gemakkelijk en veilig worden besteld in de webshop! Is het product voorradig en bestel je het op een werkdag voor 15:00 uur? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden!

Wil je de Cybex collectie voor thuis liever eens in het echt komen bekijken? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastore vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Onze productexperts staan hier voor je klaar om je te informeren over alle trendy Cybex meubels!