Accessoires

Met  Joolz accessoires maak je jouw Joolz kinderwagen of buggy compleet! Een warme en comfortabele voetenzak zodat je kindje lekker warm blijft, een muskietennet tegen alle insecten of een regenhoes zodat jullie altijd onbezorgd samen op pad kunnen gaan. Bekijk op deze pagina alle Joolz accessoires!

Joolz accessoires

36 producten

Pagina
  1. Joolz Parasol Brilliant Black
    Joolz Parasol Brilliant Black
    Waardering:
    0%
     49,95
  2. Joolz Parasol Marvellous Green
    Joolz Parasol Marvellous Green
    Waardering:
    0%
     49,95
  3. Joolz Puffer Voetenzak Dark Green
    Joolz Puffer Voetenzak Dark Green
    Waardering:
    0%
     199,95
  4. Joolz Puffer Voetenzak Grey
    Joolz Puffer Voetenzak Grey
    Waardering:
    0%
     199,95
  5. Joolz Puffer Voetenzak Taupe
    Joolz Puffer Voetenzak Taupe
    Waardering:
    0%
     199,95
  6. Joolz Regenhoes Boven Geo²
    Joolz Regenhoes Boven Geo²
    Waardering:
    0%
    Normaal  49,95 Voor  29,99
  7. Joolz Uni2 Regenhoes
    Joolz Regenhoes Day
    Waardering:
    0%
    Normaal  49,95 Voor  29,99
  8. Joolz Regenhoes Hub+ Grijs
    Joolz Regenhoes Hub+ Grijs
    Waardering:
    0%
     49,95
  9. Joolz Reistas Uni2 Black
    Joolz Reistas Uni2 Black
    Waardering:
    0%
     169,95
  10. Joolz Verzorgingstas Awesome Anthracite
    Joolz Verzorgingstas Awesome Anthracite
    Waardering:
    0%
     134,95
  11. Joolz Verzorgingstas Marvellous Green
    Joolz Verzorgingstas Marvellous Green
    Waardering:
    0%
     134,95
  12. Joolz Zomerstoel Day+
    Joolz Zomerstoel Day+
    Waardering:
    0%
     109,95

36 producten

Pagina

Alles om de kinderwagen of buggy compleet te maken

Om de kinderwagen of buggy helemaal compleet te maken heeft Joolz een groot assortiment accessoires. De accessoires sluiten perfect aan bij de kinderwagens en buggy’s, zodat jij onbezorgd op pad kan gaan met je kindje terwijl je van alle gemakken bent voorzien!

Om alle babyspulletjes mee te nemen als je met je kindje op pad gaat, is een verzorgingstas ideaal. De Joolz verzorgingstassen zijn verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren, die perfect passen bij de Joolz kinderwagens. De tas is voorzien van een stevige draagbeugel, waardoor je hem gemakkelijk over je schouder kan dragen maar ook eenvoudig aan de kinderwagen op kan hangen.

Wil je de autostoel op het frame van de Joolz kinderwagen kunnen plaatsen? Dat kan heel gemakkelijk met autostoeladapters! Voor elk model Joolz kinderwagen zijn er bijpassende adapters verkrijgbaar, waarmee de groep 0 autostoel moeiteloos op de kinderwagen kan worden geplaatst. Binnen no-time ga jij op pad met je Joolz 3 in 1 kinderwagen!

Onbezorgd naar buiten met Joolz accessoires

Een regenhoes, een parasol en een muskietennet: alles wat je nodig hebt om onbezorgd naar buiten te gaan met je kindje!

Schijnt het zonnetje? Dan is een parasol ideaal! De parasols zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die perfect matchen bij de Joolz kinderwagens. De parasol biedt UPF 50+ bescherming en beschermt jouw kindje dus optimaal tegen de felle zon. De parasol kan heel gemakkelijk op de kinderwagen worden geplaatst dankzij de stevige clip. Met het draai mechanisme kan je de parasol in de juiste hoek zetten zodat je kindje in de schaduw ligt of zit.

Een regenhoes voor de buggy of kinderwagen is onmisbaar. Voor de verschillende Joolz kinderwagens en buggy’s zijn er bijpassende regenhoezen verkrijgbaar, zodat je kindje altijd droog blijft. Ideaal, zeker voor in Nederland, waar er regelmatig een onverwachts buitje valt! De regenhoes kan worden opgevouwen tot een compact pakketje, dat je makkelijk mee kan nemen in de boodschappenmand van de kinderwagen of buggy. Zo heb je de regenhoes altijd bij je op het moment dat het nodig is!

Ook een muskietennet voor de buggy of kinderwagen is ideaal. Het muskietennet kan gemakkelijk op de buggy of kinderwagen worden geplaatst en beschermt je kindje tegen muggen en ander ongedierte. Het muskietennet van Joolz is voorzien van doorzichtig gaas waardoor de ventilatie in de buggy of kinderwagen optimaal is en je kindje nog steeds naar buiten kan kijken.

Essentials van 100% biologisch katoen 

De Joolz essentials zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. De essentials collectie bestaat uit super zachte slaapzakjes, dekens, lakens en matrashoezen. Alles om van de kinderwagen een heerlijk comfortabel plekje voor je kindje te maken! Niet alleen stijlvol dus maar ook nog eens duurzaam.

De essentials zijn super zacht, absorberen vocht en reguleren de warmte. Bij alle Joolz essentials wordt de TOG-waarde vermeld. Dit is de isolatiekwaliteit en dit geeft inzicht in de thermische regeling van je kindje, zodat je kan bepalen of het dekentje of het slaapzakje warm genoeg is.

Alle Joolz essentials passen perfect bij de kinderwagens, buggy’s en autostoeltjes van Joolz. De matrashoezen passen om het matras van het reiswiegje. Het reiswiegje kan worden opgemaakt met het lakentje en de deken. Om je kindje extra warm te houden in het reiswiegje kan je ook het slaapzakje in de kinderwagen gebruiken. Uiteraard kunnen de dekentjes en slaapzakjes ook buiten de kinderwagen worden gebruikt. Ze zijn ook ideaal voor in de buggy of autostoel, maar ook voor op de bank om je kindje warm te houden!