Joolz

Joolz

Het ontwerpen van duurzame en elegante kinderwagens, buggy’s en accessoires staat centraal bij Joolz. Dit Nederlandse merk wil de nieuwe generatie ouders de helpende hand bieden om hen het vertrouwen en de ruimte te geven om op hun eigen manier te genieten van het ouderschap. De ontwerpers van Joolz maken alles zelf, tot in het allerkleinste detail. De producten worden gemaakt van duurzame, biologische en bestendige materialen, zodat jij er heel lang plezier van zal hebben!

Joolz kinderwagens   Joolz buggy's    Joolz accessoires

65 producten

Pagina
  1. Joolz Hoeslaken Essentials Grey Melange
    Joolz Laken Essentials Grey Melange
    Waardering:
    0%
     19,95
  2. Joolz Regenhoes Hub+ Grijs
    Joolz Regenhoes Hub+ Grijs
    Waardering:
    0%
     49,95
  3. Joolz Autostoel AdapteJoolz Autostoel Adapters Day 2 & Day 3 Blackrs Day 2 + Day 3 Black
    Joolz Autostoel Adapters Day+
    Waardering:
    0%
     49,95
  4. Joolz Boodschappentas Uni2 XL Black
    Joolz Boodschappentas Uni2 XL Black
    Waardering:
    0%
     49,95
  5. Joolz Parasol Marvellous Green
    Joolz Parasol Marvellous Green
    Waardering:
    0%
     49,95
  6. Joolz Parasol Brilliant Black
    Joolz Parasol Brilliant Black
    Waardering:
    0%
     49,95
  7. Joolz Verzorgingstas Marvellous Green
    Joolz Verzorgingstas Marvellous Green
    Waardering:
    0%
     134,95
  8. Joolz Autostoel Adapters Hub+
    Joolz Autostoel Adapters Hub+
    Waardering:
    0%
     49,95
  9. Joolz Matrashoes Essentials Natural White
    Joolz Matrashoes Essentials Natural White
    Waardering:
    0%
     17,95
  10. Joolz Reistas Uni2 Black
    Joolz Reistas Uni2 Black
    Waardering:
    0%
     169,95
  11. Joolz Comfort Cover
    Joolz Comfort Cover
    Waardering:
    0%
     49,95
  12. Joolz Uni2 Regenhoes
    Joolz Regenhoes Day+
    Waardering:
    0%
     49,95
  13. Joolz Honeycomb Nest Essentials Pink
    Joolz Honeycomb Nest Essentials Pink
    Waardering:
    0%
    Normaal  99,95 Voor  69,99
  14. Joolz Honeycomb Nest Essentials Mint
    Joolz Honeycomb Nest Essentials Mint
    Waardering:
    0%
     99,95
  15. Joolz Honeycomb Nest Essentials Blue
    Joolz Honeycomb Nest Essentials Blue
    Waardering:
    0%
     99,95
  16. Joolz Meerijdplankje Black
    Joolz Meerijdplankje Black
    Waardering:
    0%
     89,95

65 producten

Pagina

Duurzame en elegante kinderwagens, buggy’s en accessoires

Joolz ontwerpt duurzame en elegante kinderwagens, buggy’s en accessoires. De producten zijn erop gericht om ouders de ruimte te geven om hun leven in te richten zoals zij dat willen. De ontwerpers van Joolz maken alles zelf, tot in het allerkleinste detail. De kinderwagens en buggy’s worden gemaakt van duurzame, biologische en bestendige materialen, zodat jij en je kindje er heel lang van kunnen genieten. De producten zijn veilig en stijlvol. Ze bieden jouw en je kindje optimaal comfort, zijn moeiteloos in te klappen zodat je onbezorgd op pad kan gaan en ze zijn gemakkelijk te manoeuvreren. Geen uitdaging is te gek met een kinderwagen of buggy van Joolz.

Het gebruik van duurzame materialen

Joolz wil bijdragen aan een schone, eerlijke wereld die volop mogelijkheden biedt voor toekomstige generaties. Dit doet Joolz door de kwaliteit, inzetbaarheid, duurzaamheid en voetafdruk van de producten continu te verbeteren. De kinderwagens en buggy’s zijn gemaakt van duurzame hoogwaardige materialen, zodat ze een leven lang meegaan.

Joolz maakt gebruik van duurzame stoffen voor de kinderwagens en buggy’s. De stoffen zijn duurzaam en traceerbaar. Ze worden gemaakt van gerecyclede PET-flessen. De gebruikte plastic flessen worden ingezameld en afgeleverd bij een recyclingbedrijf. De flessen worden hier schoongemaakt en versnipperd, waarna ze worden omgesmolten tot pellets waar polyester garen van wordt gesponnen. Het resultaat is een hoogwaardige stof, gemaakt van schoon, gerecycled materiaal. Door deze duurzame stoffen te producen en te gebruiken draagt Joolz bij aan een mooiere wereld voor toekomstige generaties.

Naast het produceren en gebruiken van duurzame stoffen werkt Joolz samen met sociale initiatieven en maken ze gebruik van herbruikbare productverpakkingen. De kwaliteit, inzetbaarheid, duurzaamheid en voetafdruk van de producten van Joolz wordt continu verbetert.

Lichtgewicht en ideaal voor op reis: de Joolz Aer+ buggy

De Joolz Aer+ is een lichte en compacte buggy. De buggy mag mee als handbagage in het vliegtuig, en is daarom heel populair om mee te nemen op vakantie! De buggy kan heel gemakkelijk met slechts één hand worden bestuurd en is moeiteloos te manoeuvreren over elk terrein. De buggy weegt slechts 6 kg en dankzij de draagband kan hij ook heel gemakkelijk over je schouder worden gedragen als hij even niet gebruikt wordt.

Dankzij de ergonomische zitting van de Joolz buggy zal je kindje lekker comfortabel zitten. De rugleuning is verstelbaar, waardoor je kleintje ook even een dutje doen wanneer hij of zij eraan toe is. De rugleuning is extra lang, waardoor hij de beste steun biedt aan de nek en rug. Comfort en ergonomisch design stonden centraal bij het ontwerpen van de Joolz Aer+.

De ideale kinderwagen voor in de stad: de Joolz Day+

De Joolz Day+ is de meest populaire kinderwagen van Joolz. De kinderwagen is stijlvol, compact en voorzien van geïntegreerde LED-verlichting. Zo kan je ook als het donker is veilig met je kindje gaan wandelen! De Joolz Day+ is zeer wendbaar en gemakkelijk met één hand te besturen.

De kinderwagen kan worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje, in combinatie met de reiswieg. De reiswieg is voorzien van een ademend en hypoallergeen matrasje, waardoor je je kindje onbezorgd in de kinderwagen kan leggen. Ook is de reiswieg van de Joolz kinderwagen voorzien van ventilatie waar je kindje doorheen kan kijken. Zo kan je kindje tijdens het wandelen de wereld ontdekken, kan jij je kindje goed in de gaten houden en wordt het niet te warm in de wagen.

Als je kindje zelfstandig kan zitten, vanaf een leeftijd van ongeveer 6 maanden, kan het zitje op het frame van de kinderwagen worden geplaatst. Het zitje biedt ultiem comfort voor je kleintje. De zachte vulling en de brede zitting gegeven optimale ondersteuning aan de nek en de rug van je kindje.

De Joolz kinderwagen kan gemakkelijk worden ingeklapt tot een compact pakket, zelfs met het zitje er nog op. Zo past de Joolz kinderwagen in vrijwel iedere auto.