Autostoel accessoires

Handige accessoires voor het autostoeltje zorgen ervoor dat jij optimaal kan gaan genieten van de autostoel! De accessoires zorgen ervoor dat jij onbezorgd op pad kan gaan met jouw kindje omdat je overal op voorbereid bent. Zo is een Isofix base ideaal om in de auto te plaatsen, zodat je de autostoel in- en uit de auto kan tillen. Autostoel adapters zorgen ervoor dat je de autostoel in combinatie met de kinderwagen kan gebruiken en snel even samen boodschappen kan gaan doen. Wil je er zeker van zijn dat je kindje het lekker warm heeft in de autostoel? Kies dan voor een comfortabele voetenzak die perfect in de autostoel past. Bekijk op deze pagina het complete assortiment autostoel accessoires!

Autostoel base   Autostoel adapters   Voetenzakken   Speelgoed   Zonneschermen   Autostoel beschermers   Autostoel hoezen   Nek- en gordelkussens   Autospiegels

127 producten

Pagina
 1. Cybex Draaibare Base Z2 Black
  Cybex Draaibare Base Z2 Black
  Waardering:
  0%
  Normaal  249,95 Voor  209,00
 2. Cybex Draaibare Base T Black
  Cybex Draaibare Base T Black
  Waardering:
  0%
   249,95
 3. Nuna Isofix Base Next
  Nuna Isofix 360° Base Next
  Waardering:
  0%
   219,95
 4. Joolz Aer Autostoel Adapters
  Joolz Aer Autostoel Adapters
  Waardering:
  0%
   49,95
 5. Jollein rgenhoes autostoel
  Jollein Regenhoes Autostoel
  Waardering:
  0%
   9,99
 6. Bugaboo Autostoel Adapters Fox / Buffalo / Lynx
  Bugaboo Autostoel Adapters Fox / Lynx
  Waardering:
  0%
   54,95
 7. Easywalker Harvey Hoogte Adapters
  Waardering:
  0%
   29,99
 8. Little Dutch Wagenspanner Sailors Bay
  Little Dutch Wagenspanner Sailors Bay
  Waardering:
  0%
   17,95
 9. Cybex Regenhoes Autostoel Aton / Cloud Z
  Cybex Regenhoes Autostoel Aton / Cloud Z
  Waardering:
  0%
   24,95
 10. Joolz Autostoel Adapters Hub+
  Joolz Autostoel Adapters Hub+
  Waardering:
  0%
   49,95
 11. SALE
  Cabino Auto Organiser
  Cabino Auto Organiser
  Waardering:
  0%
   14,94
 12. Little Dutch Buggyboekje Sailors Bay
  Little Dutch Buggyboekje Sailors Bay
  Waardering:
  0%
   12,95
 13. A3 Autospiegel Extra Groot
  A3 Autospiegel Extra Groot
  Waardering:
  0%
   14,95
 14. Joolz Day5 Autostoel Adapters
  Joolz Day5 Autostoel Adapters
  Waardering:
  0%
   49,95
 15. BabyJem Autostoel Beschermer
  BabyJem Autostoel Beschermer
  Waardering:
  0%
   2,99
 16. Cybex SensorSafe Safety Kit Baby
  Cybex SensorSafe Safety Kit Baby
  Waardering:
  0%
   59,95
 17. Verlaagde Prijs
  Cabino Autospiegel Klein
  Cabino Autospiegel Klein
  Waardering:
  0%
  Normaal  5,99 Voor  1,99

127 producten

Pagina

Ga onbezorgd op pad met de auto met handige accessoires voor de autostoel

Autostoel accessoires zijn ideaal om ervoor te zorgen dat de autostoel aan alle gemakken voldoet, zodat jij onbezorgd met je kindje op pad kan gaan! Sommige accessoires maken het gebruik van de autostoel nog makkelijker en andere dingen zijn gewoon handig voor als samen met je kindje op pad gaat!  

Zo is een Isofix base een hele fijne toevoeging voor een autostoeltje. Deze base plaats je namelijk vast in de auto en hier kan je heel gemakkelijk de autostoel op plaatsen. Ook als je de autostoel uit de auto wilt halen is dit heel makkelijk met een base. Er is geen gedoe met autogordels en je bent er altijd van verzekerd dat de autostoel op een veilige manier in de auto is bevestigd. Vooral voor een groep 0 autostoeltje, dat geschikt is voor vanaf de geboorte van je kindje, is een Isofix base ideaal. Dit stoeltje til je namelijk regelmatig in- en uit de auto. Ook voor autostoeltjes voor oudere kindjes is de base heel handig, omdat het autostoeltje zo op de meest veilige manier vastzit in de auto.

Wanneer je regelmatig even boodschappen gaat doen met je kindje of bij iemand op bezoek gaat zijn autostoel adapters onmisbaar. Met deze adapters kan je namelijk een groep 0 autostoeltje op het onderstel van de kinderwagen plaatsen. Zo hoef je je kindje niet over te tillen van het stoeltje in de reiswieg, maar kan hij of zij gewoon lekker blijven liggen.

Andere handige accessoires voor de autostoel zijn een hoes voor de autostoel, een voetenzak en speelgoed. Een hoes beschermt de autostoel tegen het vies worden en zorgt ervoor dat hij langer meegaat. De hoes kan gemakkelijk op de autostoel worden geplaatst en er ook weer af worden gehaald, zodat hij kan worden gewassen. Een voetenzak zorgt ervoor dat je kindje het altijd lekker warm heeft wanneer hij of zij in de autostoel zit. In de autostoel kan je je kindje namelijk het beste geen jasje aantrekken, om ervoor te zorgen dat je kindje goed in het stoeltje past. Wel is het belangrijk dat je kindje het lekker warm heeft. De voetenzakken voor autostoeltjes sluiten perfect aan bij een stoeltje en zijn voorzien van gaten voor de veiligheidsgordel, zodat je je kindje veilig vast kan maken in het stoeltje. Speelgoed zorgt ervoor dat je kindje zich lekker kan vermaken wanneer hij of zij in de autostoel zit. Hang bijvoorbeeld een wagenspanner op aan het autostoeltje of een voelboekje, zodat je kindje iets heeft om naar te kijken. Zo worden de autoritjes een stuk leuker!

Accessoires voor het autostoeltje kopen

Heb jij de juiste accessoires gevonden die passen bij jouw autostoeltje? Je kan de accessoires gemakkelijk en veilig bestellen in de webshop. Zijn de accessoires voorradig en heb je het voor 15:00 uur besteld? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden!

Wil jij meer weten over de verschillende autostoel accessoires? Zoals hoe zo’n Isofix base precies werkt in combinatie met de autostoel? Of welke adapters passen bij jouw kinderwagen en autostoeltje? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastore vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. In het autostoeltestcentrum kan je zelf testen hoe de Isofix base werkt, zodat je er zeker van bent dat hij aan al jouw wensen voldoet. Ook kunnen onze product experts je voorzien van persoonlijk advies zodat je kiest voor de goede accessoires waarmee je optimaal gebruik kan maken van het autostoeltje voor jouw kindje.