Autostoeltjes groep 0/1/2/3

Met een autostoel groep 0/1/2/3 ben je op de toekomst voorbereid! Dit stoeltje groeit mee met je kindje en gaat daardoor lange tijd mee. Net zo lang tot je kind geen autostoeltje meer nodig heeft! De autostoel kan worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje tot een maximaal gewicht van 36 kg. De eerste periode kan het stoeltje achterwaarts worden geplaatst, zodat je kindje tegen de rijrichting in zit. Vanaf een leeftijd van 15 maanden kan het stoeltje worden omgedraaid zodat je kindje met de rijrichting mee zit. Bekijk op deze pagina het complete assortiment 0/1/2/3 autostoeltjes!

Groep 0/1/2/3 autostoeltje

1 product

 1. X Adventure Autostoel Groep 0/1/2/3 Revolution 2.0 Zwart
  X Adventure Autostoel Groep 0/1/2/3 Revolution 2.0 Zwart
  Waardering:
  100%
  (1)
  Normaal  199,99 Voor  128,99

1 product

De voordelen van een autostoel groep 0/1/2/3

Een autostoel groep 01/2/3 groeit mee met je kindje, vanaf de geboorte tot een maximaal gewicht van 36 kg. Dit gewicht komt overeen met een leeftijd van ongeveer 10/12 jaar en een lengte van 135 cm. Zodra je kindje deze lengte heeft bereikt hoeft hij of zij niet meer verplicht in een autostoel te zitten in de auto.

De groep 0/1/2/3 autostoeltjes zijn voorzien van een verkleinkussen, een verstelbare hoofdsteun en verstelbare veiligheidsgordels. Zo kan het stoeltje afhankelijk van de leeftijd van je kindje in de goede maat worden afgesteld. Vanaf de geboorte van je kindje kan het stoeltje achterwaarts in de auto worden vervoerd. Dit is de veiligste manier om te reizen voor je baby want dit zorgt voor een goede ondersteuning van het hoofdje en de nek.

Vanaf een leeftijd van 15 maanden kan je kindje veilig voorwaarts in de auto worden vervoerd, met de rijrichting mee. Het autostoeltje kan hiervoor gemakkelijk worden omgedraaid.

Een autostoel bevestigen in de auto

Alle groep 0/1/2/3 autostoeltjes zijn voorzien van een geïntegreerd isofix systeem. Dit betekent dan ook dat ze alleen door middel van Isofix in de auto bevestigd kunnen worden. Dit systeem zit vast aan de stoel en hier is dus geen losse base voor nodig. Niet alle auto’s zijn voorzien van Isofix, dus houd daar rekening mee wanneer je een autostoeltje gaat uitzoeken voor je kindje! Het Isofix systeem bevindt zich tussen de rugleuning en de zitting van de stoel. Het autostoeltje kan door middel van haken aan het systeem worden vastgeklikt. Zo ben je er altijd van verzekerd dat het autostoeltje op een veilige manier in de auto zit bevestigd.

Een groep 0/1/2/3 kopen

De groep 0/1/2/3 autostoel kan gemakkelijk en veilig worden besteld in de webshop. Wanneer de autostoel op voorraad is en je hebt hem voor 15: 00 besteld, dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden! Twijfel je nog over welke autostoel het beste bij jou en je kindje past en wil je graag wat meer informatie? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastore vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Onze product experts voorzien je graag van persoonlijk advies zodat jij een goede keuze kan maken voor jouw perfecte autostoel!