Autostoeltjes groep 0/1

Een groep 0/1 autostoeltje gaat langere tijd mee dan een groep 0 stoeltje of groep 1 stoeltje, doordat dit stoeltje verstelbaar is in grootte! Het autostoeltje kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot een maximaal gewicht van 18 kg. Dit komt overeen met een leeftijd van ongeveer 4 jaar. De perfecte manier om je kindje veilig en comfortabel mee te nemen in de auto! Bekijk op deze pagina het complete assortiment groep 0/1 autostoeltjes.

Groep 0/1 Autostoeltje

38 producten

Pagina
 1. SALE
  Cybex Autostoel Groep 0 1 Sirona Z2 I Size Deep Black
  Cybex Autostoel Groep 0 1 Sirona Z2 I Size Deep Black
  Waardering:
  0%
  Normaal  349,95 Voor  299,99
 2. Cybex Autostoel Groep 0 1 Sirona Gi I Size Plus Moon Black
  Cybex Autostoel Groep 0 1 Sirona Gi I Size Plus Moon Black
  Waardering:
  0%
  Normaal  399,95 Voor  345,99
 3. Cybex Autostoel Groep 0 1 Sirona Gi I Size Moon Black
  Cybex Autostoel Groep 0 1 Sirona Gi I Size Moon Black
  Waardering:
  0%
  Normaal  369,95 Voor  295,99
 4. Nuna Autostoel TODL™ next Pine
  Nuna Autostoel TODL™ next Pine
  Waardering:
  0%
   379,95
 5. Nuna Autostoel TODL™ next Biscotti
  Nuna Autostoel TODL™ next Biscotti
  Waardering:
  0%
   379,95
 6. Nuna Autostoel TODL™ next Cedar
  Nuna Autostoel TODL™ next Cedar
  Waardering:
  0%
   379,95
 7. Nuna Autostoel TODL™ next Caviar
  Nuna Autostoel TODL™ next Caviar
  Waardering:
  0%
   379,95
 8. Nuna Autostoel TODL™ next Granite
  Nuna Autostoel TODL™ next Granite
  Waardering:
  0%
   379,95
 9. Nuna Autostoel PRUU™ Caviar
  Nuna Autostoel PRUU™ Caviar
  Waardering:
  0%
   449,95
 10. Nuna Autostoel PRUU™ Granite
  Nuna Autostoel PRUU™ Granite
  Waardering:
  0%
   449,95

38 producten

Pagina

Vervoer je kindje op een veilige manier in de auto

Om je kindje veilig te vervoeren in de auto heb je een autostoel nodig. Een groep 0/1 autostoeltje kan worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje tot een leeftijd van ongeveer 4 jaar en een maximaal gewicht van 18 kg. Het stoeltje groeit mee met je kindje en daardoor heb je er lang plezier van!

De verschillende autostoeltjes zijn ingedeeld in groepen. Elke groep staat voor een gewichtsklasse van je kindje. Ook wordt er hierbij gekeken naar de lengte van je kindje. Dit gebeurt volgens de i-Size goedkeuringsnorm. Deze Europese veiligheidswet kijkt naar de lengte van je kindje in verhouding tot de autostoel. Voor jou als ouder is het hierdoor ook gemakkelijker om te bepalen welke autostoel de goede maat heeft voor je kindje. De lengte van je kindje komt namelijk overeen met de kledingmaat. Zo kan een groep 0/1 autostoel worden gebruikt tot een maximale lengte van je kindje van 105 cm.

Een groep 0/1 autostoeltje kan op twee manieren in de auto worden bevestigd, namelijk tegen de rijrichting in en met de rijrichting mee. Wanneer je kindje pasgeboren is plaats je de stoel altijd achterwaarts, zodat je kindje tegen de rijrichting in zit. Dit dient om het nekje en hoofdje van je kindje voldoende ondersteuning te geven in het geval van een botsing. Vanaf een leeftijd van 15 maanden kan het stoeltje worden omgedraaid, zodat je kindje met de rijrichting mee zit.

De autostoel in de auto bevestigen

Om de autostoel groep 0/1 op een veilige manier mee te nemen in de auto is het belangrijk dat hij op de juiste manier wordt bevestigd. De autostoel kan worden vastgemaakt in de auto door middel van de veiligheidsgordel van de auto of met behulp van een losse Isofix base. Sommige autostoeltjes kunnen zelfs alleen met een base worden bevestigd en niet met de autogordel.  Isofix is de meest makkelijke en veilige manier om de stoel in de auto te bevestigen. De Isofix zit tussen de rugleuning en de zitting van de auto. Hier zitten twee bevestigingspunten waar de haken van de Isofix base in worden geklikt. Zo ben je er altijd van verzekerd dat het stoeltje goed vast zit. Ook is er een Isofix base die 360 graden draaibaar is. Dit is helemaal handig, want zo kan je de autostoel rond draaien op de base. Ideaal wanneer je je kindje in de auto wil zetten of eruit wil halen, want nu kan je gewoon de stoel even draaien zodat je er goed bij kan!

Een groep 0/1 autostoel kopen

Heb je een groep 0/1 autostoel gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Je kan de stoel gemakkelijk en veilig online bestellen in de webshop. Wanneer de autostoel voorradig is en je besteld hem voor 15:00 uur, dan wordt hij dezelfde dag nog naar je opgestuurd! Wil je alle autostoeltjes liever eens in het echt bekijken? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier vindt je autostoeltjes van o.a. de kwalitatief hoogwaardige merken Cybex, Nuna, Cabino, Recaro en X Adventure. Je kan de autostoeltjes van dichtbij bekijken en uittesten hoe ze in de auto bevestigd kunnen worden in het autostoelen testcentrum. Onze product specialisten voorzien je graag van persoonlijk advies zodat jij de keuze voor een autostoel kan maken die bij jou past!