Autostoeltjes Isofix

Isofix is een systeem waarmee je een autostoeltjes veilig, gemakkelijk en snel in de auto kan bevestigen. Isofix zit tussen de rugleuning en zitting van de stoel in de auto. Hier zitten twee bevestigingspunten waar de haken van de Isofix base of Isofix autostoel aan kunnen worden bevestigd. Let op, want niet elke auto is voorzien van een Isofix systeem. Een autostoeltje kan in de auto worden bevestigd met behulp van een losse Isofix base of met een geïntegreerd Isofix systeem in het autostoeltje. Op deze pagina vindt je het complete assortiment Isofix autostoeltjes!

Autostoeltje Isofix

107 producten

Pagina
 1. Cabino Autostoel Groep 1/2/3 Kiddo Black
  Cabino Autostoel Groep 0/1/2/3 Kiddo Black
  Waardering:
  0%
   119,99
 2. X Adventure Autostoel Groep 0/1/2/3 Revolution 2.0 Zwart
  X Adventure Autostoel Groep 0/1/2/3 Revolution 2.0 Zwart
  Waardering:
  100%
  (1)
  Normaal  199,99 Voor  149,99

107 producten

Pagina

De voordelen van een Isofix autostoel

Er zijn verschillende opties op het gebied van een Isofix autostoel. Je kan kiezen voor een autostoeltje dat op een losse Isofix base wordt geplaatst of een autostoeltje met geïntegreerde Isofix. Een losse Isofix base is ideaal voor groep 0 autostoeltjes. De base wordt vast in de auto geplaatst. Hierop kan heel snel en gemakkelijk het autostoeltje worden bevestigd. Een groep 0 autostoeltje haal je over het algemeen vaak uit de auto en zo’n base maakt dit een stuk makkelijker. Het enige wat je hoeft te doen is de autostoel eraf te klikken of erop te klikken. Geen gedoe met autogordels meer!

Ook voor groep 0/1 en groep 1 autostoeltjes kan een losse Isofix base worden gebruikt. Deze autostoeltjes blijven in de auto zitten wanneer je je kindje eruit haalt. Met de Isofix base ben je er wel altijd van verzekerd dat de autostoel op de veilige en goede manier in de auto zit bevestigd en dat je je kindje op een veilige manier mee neemt.

Veel autostoeltjes die groter zijn dan groep 0, zoals groep 1, groep 0/1/2/3, groep 1/2/3 en groep 2/3 autostoeltjes, zijn voorzien van een geïntegreerd Isofix systeem. Hierbij is geen losse base nodig voor het bevestigen van de autostoel. Dit autostoeltje is zelf voorzien van een Isofix systeem waardoor het zo in de auto kan worden geplaatst.

Een Isofix autostoel is veiliger dan een autostoeltje dat met de autogordel in de auto wordt bevestigd. Dit komt doordat het stoeltje direct aan de auto vast zit en je er zeker van bent dat het stoeltje op de goede manier is bevestigd.

Een Isofix autostoel kopen

Het assortiment Isofix autostoeltjes bestaat uit autostoeltjes die met een losse Isofix base in de auto kunnen worden geplaatst en uit autostoeltjes met een geïntegreerd Isofix systeem. Heb je een Isofix autostoeltje gevonden dat aan al jouw wensen voldoet? Je kan de stoel, gemakkelijk en veilig online bestellen in de webshop. Bestel je de stoel voor 15:00 uur en is hij op voorraad? Dan wordt hij dezelfde dag nog naar je opgestuurd!

Wil je liever persoonlijk advies ontvangen over de autostoel Isofix? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastore vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier staan onze product experts voor je klaar om je uitgebreid te adviseren over de verschillende autostoeltjes en de bijbehorende voor- en nadelen van de verschillende modellen.