Alle buggy's

Een buggy is een goede opvolger van de kinderwagen. Een buggy is namelijk een stuk kleiner en lichter. Hierdoor is een buggy veel handzamer in het gebruik. Bovendien is een buggy ook erg compact opvouwbaar, waardoor je 'm makkelijker mee kunt nemen op reis. Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod buggy's? Scroll snel verder en ontdek welke buggy het beste bij jou en je kindje past.

256 producten

Pagina
 1. Babyzen Duo Buggy YOYO Connect White/Grey
  Waardering:
  0%
  € 829,00
 2. Babyzen Duo Buggy YOYO Connect White/Red
  Waardering:
  0%
  € 829,00
 3. Babyzen Duo Buggy YOYO Connect White/Black
  Waardering:
  0%
  € 829,00
 4. Babyzen Duo Buggy YOYO Connect White/Taupe
  Waardering:
  0%
  € 829,00
 5. Babyzen Duo Buggy YOYO Connect White/Peppermint
  Waardering:
  0%
  € 829,00
 6. Babyzen Duo Buggy YOYO Connect White/Ginger
  Waardering:
  0%
  € 829,00
 7. Babyzen Duo Buggy YOYO Connect White/Toffee
  Waardering:
  0%
  € 829,00
 8. Babyzen Duo Buggy YOYO Connect White/Aqua
  Waardering:
  0%
  € 829,00
 9. Babyzen Duo Buggy YOYO Connect Black/Grey
  Waardering:
  0%
  € 829,00
 10. Babyzen Duo Buggy YOYO Connect Black/Red
  Waardering:
  0%
  € 829,00
 11. Babyzen Duo Buggy YOYO Connect Black/Black
  Waardering:
  0%
  € 829,00
 12. Babyzen Duo Buggy YOYO Connect Black/Taupe
  Waardering:
  0%
  € 829,00
 13. Babyzen Duo Buggy YOYO Connect Black/Peppermint
  Waardering:
  0%
  € 829,00
 14. Babyzen Duo Buggy YOYO Connect Black/Ginger
  Waardering:
  0%
  € 829,00
 15. Babyzen Duo Buggy YOYO Connect Black/Toffee
  Waardering:
  0%
  € 829,00
 16. Babyzen Duo Buggy YOYO Connect Black/Aqua
  Waardering:
  0%
  € 829,00
 17. Recaro Bekerhouder Easylife 2 Serie
  Waardering:
  0%
  € 19,95
 18. Recaro Buggy Easylife 2 Select Night Black
  Waardering:
  0%
  € 199,90
 19. Recaro Buggy Easylife 2 Select Teal Green
  Waardering:
  0%
  € 199,90
 20. Recaro Buggy Easylife 2 Select Sweet Curry
  Waardering:
  0%
  € 199,90
 21. Recaro Buggy Easylife 2 Select Garnet Red
  Waardering:
  0%
  € 199,90

256 producten

Pagina

Wanneer gebruik je een buggy?

Een veelgestelde vraag in onze Megastores is wanneer je een buggy kunt gebruiken. Ons advies is om een buggy pas te gebruiken zodra je kindje zelfstandig kan zitten. Dat is na ongeveer zes maanden. Kies hierbij voor een buggy met een goede ligstand zodat je kindje onderweg een heerlijk dutje kan doen. Je kunt een buggy gebruiken tot je kindje ongeveer vier jaar oud is.

Handige tips die je kunt gebruiken bij een buggy kopen

De zoektocht naar de juiste buggy kan soms best lastig zijn. Wij hebben een handige checklist opgesteld die je kunt gebruiken bij het kiezen van een buggy. Lees je met ons mee?

Stap 1: inklappen

Een buggy wordt vaak gebruikt, omdat deze minder ruimte inneemt dan een kinderwagen. De manier van inklappen is dan ook erg belangrijk. De meeste buggy’s zijn als een paraplu in te klappen en zijn als langwerpig pakketje te vervoeren. Andere buggy’s klappen in als een zeer compact vierkant pakketje. Bepaal welke manier van inklappen het beste bij jou past.

Stap 2: in hoogte verstelbare duwbeugel

Verschillen jij en je partner veel in lengte? Neem dan eens een kijkje naar een buggy met een verstelbare duwbeugel. Hierdoor kunnen jullie beiden trots én comfortabel met je kindje wandelen.

Stap 3: verstelbare rugleuning

Veel belangrijker is uiteraard het comfort voor je kindje. Een buggy met een ligstand is zeker voor de jonge kindjes onmisbaar. Een platte rugleuning zorgt dat je kleintje lekker kan slapen onderweg. Let dus bij een buggy kopen goed op de verschillende standen van de rugleuning.

Stap 4: opbergruimte

Ga je graag met de buggy een boodschapje doen? Neem dan ook een kijkje naar de opbergmogelijkheden. Veel buggy’s beschikken over een boodschappenmandje waar je spullen in kunt opbergen. Kun je wat extra opbergruimte gebruiken? Neem dan ook eens een kijkje naar een extra boodschappennetje.

Stap 5: accessoires

Onmisbare items zoals een regenhoes, een boodschappennetje of een voetenzak zijn niet alleen erg handig, maar vergroten ook het rijplezier! Bovendien is het bij sommige buggy’s mogelijk om met behulp van een adapter een autostoeltje of reiswiegje op het onderstel te vervoeren. Ontdek hier ons uitgebreide assortiment buggy accessoires!

Een buggy is de ideale reisgenoot voor op vakantie!

Wist je dat wij ook buggy's verkopen die als handbagage mee mogen in het vliegtuig? Dit draagt bij aan het fijne vakantiegevoel, aangezien je je kindje veilig en comfortabel kunt vervoeren op het vliegveld. De buggy geef je af bij het instappen en staat weer voor je klaar bij het verlaten van het vliegtuig. Check voor de zekerheid wel altijd even de richtlijnen van de luchtvaartmaatschappij. Bekijk hier ons aanbod en ontdek de compacte buggy die voldoet aan al jouw wensen. Welke buggy neem jij mee op vakantie? Ontdek de compacte buggy's van:

Hulp bij een buggy kopen

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de keuze van de juiste buggy? Neem contact met ons op of bezoek onze uitgebreide buggy afdeling in Megastores Sliedrecht en Capelle a/d IJssel! Onze product experts staan graag voor je klaar en laten je zien hoe je de buggy het beste kunt gebruiken. Ook is het mogelijk om de buggy uit te testen op onze testbaan! Je kunt in onze Megastores rekenen op een goede service en natuurlijk extra veel voordeel. Plan hier jouw bezoek!