Bugaboo buggy's

Met een Bugaboo buggy ga je onbezorgd met je kindje op pad! De buggy is compact, licht van gewicht en heel gemakkelijk in te klappen. Door al deze fijne opties neem je de buggy moeiteloos overal mee naartoe. Ben jij er klaar voor om samen met je kindje op avontuur te gaan? Bekijk op deze pagina het complete assortiment Bugaboo buggy’s!

Bugaboo buggy's

4 producten

  1. Bugaboo Buggy Butterfly Black Midnight Black
    Bugaboo Buggy Butterfly Black Midnight Black
    Waardering:
    0%
    Normaal  459,00 Voor  429,00
  2. Bugaboo Buggy Butterfly Black Forest Green
    Bugaboo Buggy Butterfly Black Forest Green
    Waardering:
    0%
    Normaal  459,00 Voor  429,00
  3. Bugaboo Buggy Butterfly Black Stormy Blue
    Bugaboo Buggy Butterfly Black Stormy Blue
    Waardering:
    0%
    Normaal  459,00 Voor  429,00

4 producten

Op avontuur met de Bugaboo buggy!

Met de Bugaboo buggy ben je klaar om op avontuur te gaan met je kindje! De buggy is compact, licht van gewicht en daardoor heel gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Ga je een weekendje weg, een dagje naar het bos of op vakantie? Geen uitdaging is te gek met de veelzijdige Bugaboo buggy!

Een buggy is een ideale opvolger van de kinderwagen. De buggy kan worden gebruikt vanaf ongeveer 6 maanden, vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten. Een buggy is lichter, compacter en kleiner dan een kinderwagen en daardoor heel handig voor onderweg. Een Bugaboo buggy zal in bijna iedere achterbak van de auto passen en kan ook gemakkelijk mee worden genomen in het openbaar vervoer. De buggy kan worden gebruikt tot een maximaal gewicht van 22 kg.

De Bugaboo Butterfly: ultra compact en praktisch

De Bugaboo Butterfly is een echte urban buggy! De buggy is voorzien van geavanceerde vierwielvering en geweldige manoeuvreerbaarheid met één hand. Hierdoor wandel je ongekend soepel door stad en land.

In- en uitklappen gaat supersnel bij de Bugaboo Butterfly: deze buggy klap je uit in slechts één seconde! Inklappen is heel eenvoudig, doordat de zitting, de beunsteun of accessoires niet hoeven worden aangepast. De buggy vouwt perfect ineen. Het in- en uitklappen kan met slechts één hand. Hierdoor heb je altijd een hand vrij voor je kindje of voor bijvoorbeeld de boodschappen. Ga je de buggy weer uitklappen? Hij is voorzien van slimme witte indicatoren waardoor je zeker weet dat de buggy veilig is uitgeklapt!

Eenmaal ingeklapt is de Bugaboo Butterfly buggy heel compact. Hij heeft het formaat van een gemiddelde tas. Doordat hij zo klein kan worden opgevouwen neem je hem moeiteloos mee in de auto, kan hij gemakkelijk worden opgeborgen in huis en mag hij zelfs mee als handbagage in het vliegtuig. De buggy is hel licht van gewicht. Zo draag je hem gemakkelijk over je schouder met de draagband, als hij even niet gebruikt wordt.

De Bugaboo buggy is heel comfortabel voor je kindje. Dankzij de gewatteerde stoelinzet en de extra hoge rugleuning zal je peuter altijd de juiste ondersteuning krijgen. De Butterfly is voorzien van een vijfpuntsgordel met snelsluiting. Hierdoor zet je je kindje heel snel vast in de zitting. De rugleuning kan worden versteld. Zodra het tijd is voor een dutje kan de zitting bijna volledig vlak achterover worden gekanteld. Tijd om even uit te rusten!

Neem de buggy moeiteloos mee op reis

Doordat een Bugaboo buggy heel compact is, is het je ideale reisgenoot! Ga je op vakantie met het vliegtuig? De buggy van Bugaboo mag zelfs mee als handbagage in het vliegtuig, doordat hij zo compact is!

Het is super handig om een buggy die mee mag als handbagage mee te nemen op vakantie, zo hoef je je namelijk geen zorgen te maken over wanneer je de buggy moet inchecken en wanneer je hem eenmaal op bestemming weer terugkrijgt. Je kindje kan tot aan het vliegtuig lekker in de buggy blijven zitten en op de vakantiebestemming ben je er direct klaar voor om lekker te gaan genieten!

Een Bugaboo buggy kopen

De Bugaboo buggy is verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren. Ga je voor tijdloos zwart of voor de trendy groene variant? Ben je er toch nog niet helemaal uit welke buggy het beste bij jou past? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel! Hier kan je alle buggy’s uitgebreid bekijken en uitproberen op de testbaan! Hier rijd je met de buggy over de verschillende ondergronden zodat je er zeker van bent dat hij heel comfortabel aanvoelt. Ook kan je hier zelf uittesten hoe makkelijk de buggy in- en uitgeklapt kan worden! Zien we jou in één van onze vestigingen?