Easywalker buggy's

Als je opzoek bent naar een gebruiksvriendelijke, praktische en stijlvolle buggy, dan is de Easywalker buggy de perfecte keuze voor jou! De buggy’s bieden optimaal rijcomfort waardoor jij onbezorgd met je kindje op pad kan. Ga je een dagje naar de dierentuin of neem je de buggy mee op vakantie? Klap de buggy op tot een compact pakketje en je bent klaar om te gaan. Bekijk op deze pagina het volledige assortiment Easywalker buggy’s en trek er samen op uit!

Easywalker buggy

  Easywalker Buggy Miley  Easywalker Buggy Jackey  Easywalker Buggy Mini GO  Easywalker buggy Mini Snap

19 producten

 1. Easywalker Buggy Jackey Shadow Black
  Easywalker Buggy Jackey Shadow Black
  Waardering:
  0%
   349,99
 2. Easywalker Buggy Miley² Shadow Black
  Easywalker Buggy Miley2 Shadow Black
  Waardering:
  0%
   299,99
 3. Easywalker Buggy Jackey Steel Grey
  Easywalker Buggy Jackey Steel Grey
  Waardering:
  0%
   349,99
 4. Easywalker Buggy Mini GO Oxford Black
  Easywalker Buggy Mini GO Oxford Black
  Waardering:
  0%
   299,99
 5. Easywalker Buggy Miley² Sand Taupe
  Easywalker Buggy Miley2 Sand Taupe
  Waardering:
  0%
   299,99
 6. Easywalker Buggy Jackey Gold Edition
  Easywalker Buggy Jackey Gold Edition
  Waardering:
  0%
   399,00
 7. Easywalker Buggy Miley² Sage Green
  Easywalker Buggy Miley2 Sage Green
  Waardering:
  0%
   299,99
 8. Easywalker Buggy Jackey Sand Taupe
  Easywalker Buggy Jackey Sand Taupe
  Waardering:
  0%
   349,99
 9. Easywalker Buggy Miley² Sunset Red
  Easywalker Buggy Miley Sunset Red
  Waardering:
  0%
   299,99
 10. Easywalker Buggy Miley² Marble Grey
  Easywalker Buggy Miley2 Marble Grey
  Waardering:
  0%
   299,99
 11. Easywalker Buggy Jackey XL Shadow Black
  Easywalker Buggy Jackey XL Shadow Black
  Waardering:
  0%
   399,99
 12. Easywalker Buggy Jackey Forest Green
  Easywalker Buggy Jackey Forest Green
  Waardering:
  0%
   349,99
 13. Easywalker Buggy Mini SNAP Oxford Black
  Easywalker Buggy Mini SNAP Oxford Black
  Waardering:
  0%
   349,99
 14. Easywalker Buggy Mini SNAP Kensington Grey
  Easywalker Buggy Mini SNAP Kensington Grey
  Waardering:
  0%
   349,99
 15. Easywalker Buggy Jackey XL Marble Grey
  Easywalker Buggy Jackey XL Marble Grey
  Waardering:
  0%
   399,99
 16. Easywalker Buggy Jackey XL Forest Green
  Easywalker Buggy Jackey XL Forest Green
  Waardering:
  0%
   399,99
 17. Easywalker Buggy Jackey Platinum Edition
  Easywalker Buggy Jackey Platinum Edition
  Waardering:
  0%
   399,00
 18. Easywalker Buggy Jackey Emerald Edition
  Easywalker Buggy Jackey Emerald Edition
  Waardering:
  0%
   399,00
 19. Easywalker Buggy Jackey Marble Grey
  Easywalker Buggy Jackey Marble Grey
  Waardering:
  0%
   349,99

19 producten

Trek er samen met je kindje op uit met de Easywalker buggy

Een Easywalker buggy maakt het leven makkelijker. De buggy is praktisch, comfortabel en gebruiksvriendelijk. Ideaal om er lekker samen met je kindje op uit te trekken! Extra leuk aan Easywalker is dat het merk in 1989 is opgericht in Amsterdam. Het zijn dus buggy’s van Nederlandse bodem!

Een buggy is de ideale opvolger van de kinderwagen. Hij is lichter, compacter en gemakkelijker mee te nemen. Een buggy kan worden gebruikt vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten. Dit is vanaf een leeftijd van ongeveer 6 maanden.

De Easywalker buggy is perfect om samen de omgeving te gaan ontdekken en op pad te gaan. De missie van Easywalker is om het voor jou en je kind gemakkelijker te maken om samen op weg te gaan. Met de comfortabele en praktische buggy’s wordt dit doel bereikt! De buggy is gebruiksvriendelijk en wendbaar waardoor je moeiteloos samen kan gaan wandelen.

De buggy’s van Easywalker zijn niet alleen praktisch en stijlvol, ze zijn ook duurzaam. Easywalker zet zich niet alleen in voor nieuwe ouders en hun kindjes, maar ook voor de natuurlijke wereld om ons heen. Zo wordt de bekleding van de buggy’s gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Easywalker wil in de toekomst de materialen van alle producten en verpakkingen veranderen in duurzamere alternatieven. Het merk streeft ernaar om de materiële voetafdruk te verkleinen.

De Easywalker Miley: ideaal voor op reis!

De Easywalker Miley buggy is speciaal ontworpen voor het leven in de stad en voor op reis! De buggy is namelijk heel compact, gemakkelijk overal mee naartoe te nemen en heel snel met één hand in te klappen. Dankzij de geïntegreerde schouderband kan de buggy ook heel gemakkelijk over de schouder worden gedragen als hij even niet gebruikt wordt.

De Easywalker Miley heeft een ruime zitting en een langer rugleuning waardoor je kindje heel comfortabel zal zitten. De rugleuning kan eenvoudig met één hand worden versteld en zelfs in een volledig vlakke ligpositie worden geplaatst zodat je kindje even lekker kan liggen wanneer hij of zij moe is.

De Easywalker buggy Miley kan zo compact worden opgevouwen dat hij mee mag als handbagage in het vliegtuig. Als je samen met je kindje op vakantie gaat is dit een ideale reisoplossing. De buggy kan worden meegenomen tot aan het vliegtuig en daardoor kan je kindje de hele tijd in de buggy blijven zitten. Dat scheelt weer veel gesjouw! Zo heb je zelf je handen vrij voor andere spullen. Je hoeft je geen zorgen te maken over wanneer de buggy moet worden ingecheckt en aan het einde van de vlucht heb je de buggy direct weer binnen handbereik. Het is gelijk tijd om van de vakantie te gaan genieten!

De Easywalker Jackey: lichtgewicht, comfortabel en gebruiksvriendelijk

Easywalker Jackey is een super gebruiksvriendelijke en praktische buggy. Naast al deze fijne eigenschappen is hij ook heel stijlvol! Speciaal ontworpen voor drukke ouders met waardering voor zowel stijl als eenvoud.

Easywalker buggy Jackey kan heel gemakkelijk worden opgevouwen met maar één druk op de knop. De buggy vouwt zichzelf op tot een compact, lichtgewicht en op zichzelf staand pakket. Ideaal voor in de stad maar ook voor op reis. De Easywalker Jackey kan namelijk net zoals de Miley worden meegenomen in de handbagage van het vliegtuig! Doordat de buggy zo gemakkelijk en snel kan worden opgevouwen is hij ook ideaal voor in de stad. Je neemt hem moeiteloos overal mee naartoe en je bent binnen no-time klaar om op pad te gaan!

De buggy is voorzien van een uitschuifbare XL zonnekap. De zonnekap beschermt je kindje tegen de zon, maar ook tegen de wind. De ventilatievensters in de zonnekap zorgen voor optimale ventilatie in de buggy.

Een Easywalker buggy kopen

Heb je een Easywalker buggy gevonden die aan al jouw wensen voldoet? De buggy kan gemakkelijk en veilig online worden besteld. Is de buggy voorradig en heb je hem op een werkdag voor 15:00 uur besteld? Dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden!

Wil je de buggy’s liever in het echt bekijken? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Naast dat je de buggy’s hier van dichtbij kan bekijken kan je ze ook uittesten op de testbaan. Rij met de buggy over de verschillende ondergronden en ben ervan verzekerd dat de buggy voldoet aan jouw verwachtingen! Zien we jou daar?