Kinderwagen 3 in 1

Een kinderwagen 3 in 1 is ideaal voor als je vaak met de auto op pad gaat met je kindje. De kinderwagen wordt geleverd met een reiswiegje, een zitje en een autostoel. De kinderwagen kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot een leeftijd van 3 jaar. Wanneer je even snel boodschappen gaat doen of een rondje wilt lopen door de stad plaats je gemakkelijk de autostoel op het frame van de kinderwagen. Zo hoef je je kindje niet over te tillen vanuit het stoeltje in de reiswieg. Bekijk op deze pagina het complete assortiment 3 in 1 kinderwagens! 

3 in 1 kinderwagen

91 producten

Pagina
 1. Cybex Kinderwagen 3 In 1 Balios S Lux Black Moon Black Met Cybex Autostoel Cloud T
  Cybex Kinderwagen 3 In 1 Balios S Lux Black Moon Black Met Cybex Autostoel Cloud T
  Waardering:
  0%

  Vanaf  829,88 Normaal  999,85

  Aan  829,88 Normaal  999,85

91 producten

Pagina

Voordelen van een kinderwagen 3 in 1

De voordelen van een kinderwagen 3 in 1 is dat je met deze complete set alles hebt om er met jouw kindje lekker op uit te kunnen gaan. De complete set bestaat uit een frame, groep 0 autostoel, reiswieg en een zitje. De wagen is met een groep 0 autostoel en reiswiegje te gebruiken vanaf de geboorte. Zodra jouw kindje zelfstandig kunt zitten kun je het zitje op het frame plaatsen!

Een 3 in 1 kinderwagen is ideaal wanneer je regelmatig met de auto op pad gaat met je kindje. Je kindje kan lekker in de autostoel blijven liggen en het enige wat je hoeft te doen is de autostoel op het frame van de kinderwagen plaatsen. Dit kan met behulp van speciale autostoeladapters. Zo hoef je je kindje niet over te tillen van de autostoel in de reiswieg en kan je een stuk sneller en makkelijker even met je kindje op pad. 

Om het nog makkelijker te maken om de autostoel uit de auto te halen of er weer in te plaatsen kan je kiezen voor een bijpassende Isofix base bij de stoel. Met deze base wordt het stoeltje in de auto geïnstalleerd volgens de strenge I Size veiligheidsnorm, waardoor je ervan verzekerd bent dat je jouw kindje op een veilige en goede manier vervoerd in de auto. 

Is je kindje te groot geworden voor de reiswieg en de groep 0 autostoel? Dan kan het zitje op het frame van de kinderwagen worden geplaatst. Hierin kan je kindje zelfstandig zitten en lekker om zich heen kijken. Tijd om samen de wereld te gaan ontdekken! 

3 in 1 kinderwagen kopen bij Baby & Tiener Megastore

Het assortiment van Baby & Tiener Megastore bestaat uit mooie complete kinderwagens van kwalitatief hoogwaardige merken zoals Cybex, Joolz en X Adventure. In alle prijsklassen en voor alle wensen en behoeften zijn er complete sets te vinden! Vindt je het lastig om te bepalen welke kinderwagen het best bij jou past? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastore vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier helpen onze product experts je graag met het uitzoeken van jouw ideale 3 in 1 kinderwagen! 

Zelf testen op de testbaan

Wil je zelf ervaren hoe de wandelwagen rijdt? Op het testparcours in onze vestiging in Sliedrecht kan je de wagen uitproberen op verschillende ondergronden. En dat is nog niet alles! Je kan ook proberen hoe de autostoel in de auto kan worden geplaatst, in de speciale testauto! Zo weet je zeker dat het systeem hoe de stoel in de auto moet worden geplaatst bij jouw past, en kan je alvast een keer oefenen. We verwelkomen je graag in één van onze Megastores!