Bugaboo Dragonfly kinderwagen

Loop zorgeloos met je kindje door de stad met de nieuwste urban kinderwagen van Bugaboo: de Bugaboo Dragonfly! De kinderwagen is de ultieme keuze voor ouders die opzoek zijn naar comfort en gemak in de stad. Met zijn innovatieve inklapfunctie en ongeëvenaard duwgemak manoeuvreer je moeiteloos door drukke straten en smalle weggetjes.

Bugaboo Dragonfly kinderwagen

26 producten

Pagina
  1. Combi deal
    Bugaboo Kinderwagen 2 In 1 Dragonfly Black Midnight Black Inclusief Accessoires
  2. Combi deal
    Bugaboo Kinderwagen 3 In 1 Dragonfly Black Midnight Black Inclusief Accessoires
  3. Combi deal
    Bugaboo Kinderwagen 3 In 1 Dragonfly Graphite Grey Melange Inclusief Accessoires
  4. Combi deal
    Bugaboo Kinderwagen 3 In 1 Dragonfly Black Forest Green Inclusief Accessoires
    Bugaboo Kinderwagen 3 In 1 Dragonfly Black Forest Green Inclusief Accessoires
    Waardering:
    0%
     1.729,00 Normaal  2.021,75
  5. Combi deal
    Bugaboo Kinderwagen 2 In 1 Dragonfly Black Forest Green Inclusief Accessoires
    Bugaboo Kinderwagen 2 In 1 Dragonfly Black Forest Green Inclusief Accessoires
    Waardering:
    0%
     1.249,00 Normaal  1.468,80

26 producten

Pagina

Een veelzijdige en functionele kinderwagen

De Bugaboo Dragonfly is een veelzijdige en functionele kinderwagen, perfect voor ouders die opzoek zijn naar comfort en gemak. De kinderwagen is ideaal voor in de stad, doordat hij compact is, super licht van gewicht en voorzien is van een innovatieve inklapfunctie. Zo neem je de kinderwagen moeiteloos overal mee naartoe. Je klapt de kinderwagen heel gemakkelijk in met slechts één hand. Eenmaal ingeklapt blijft hij staan als een zelfstandig pakketje.

Het ongeëvenaarde duwgemak zorgt ervoor dat je moeiteloos manoeuvreert door drukke straten en smalle weggetjes. De responsieve sturing, uitmuntende vering en high-performance urban wielen zorgen voor een super comfortabele rit met je kleintje.

De omkeerbare en verstelbare zitting van de kinderwagen biedt veel flexibiliteit. Je kan ervoor kiezen om het zitje naar je toe te richten, zodat je je kindje goed in de gaten kan houden, of juist van je af, zodat je kindje de wereld om zich heen kan ontdekken! De zitting kan zelfs in een ligpositie worden versteld, ideaal voor dutjes onderweg! Met de 5-puntsveiligheidsgordel zorg je ervoor dat je kindje altijd veilig vast zit.

Stel de kinderwagen samen die aan al jouw wensen voldoet

De Bugaboo Dragonfly is geschikt vanaf de geboorte van je kindje tot een maximaal gewicht van 22 kg. De kinderwagen is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kan je gaan voor een 2 in 1 kinderwagen met een reiswiegje en een zitje, die gebruikt kan worden vanaf de geboorte, of voor een kinderwagen met alleen een zitje, die geschikt is vanaf een leeftijd van 6 maanden. Kies zelf jouw favoriete kleurencombinatie of stel zelf een unieke kinderwagen samen met jouw favoriete onderstel, reiswieg en een mooie kleur zonnekap! Met jouw speciale kleurencombinatie steel jij gegarandeerd de show met deze kinderwagen.

Ben je opzoek naar een 3 in 1 reisoplossing? Breidt de kinderwagen dan uit met een bijpassende groep 0 autostoel! In combinatie met de los verkrijgbare autostoel adapters kan je de Bugaboo Autostoel Groep 0 Turtle Air by Nuna op de kinderwagen plaatsen. Zo schakel je moeiteloos tussen de auto en de kinderwagen!

Een duurzame kinderwagen

Met de Bugaboo kinderwagen Dragonfly maak je niet alleen een stijlvolle en praktische keuze, hij is ook heel duurzaam! De kinderwagen is gemaakt van bio-based materialen. Dit zorgt voor een 21% kleinere CO2-voetafdruk. De handgrepen en de duwbeugel zijn gemaakt van 100% vegan leer. De kinderwagen is ontworpen in Nederland en geproduceerd in de eigen fabriek van Bugaboo, met veel aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid.

De Bugaboo Dragonfly kinderwagen kopen

Met de Bugaboo kinderwagen Dragonfly ben je altijd klaar voor een comfortabele en zorgeloze wandeling met je kleintje. De afmetingen van de kinderwagen zorgen ervoor dat hij gemakkelijk in te klappen en op te bergen is. Zelfs met het zitje op de kinderwagen kan hij met één hand worden ingeklapt!

Heb jij interesse in deze veelzijdige en unieke stadskinderwagen? Bestel de kinderwagen gemakkelijk en veilig online of kom langs in één van onze Megastores! In Megastore Sliedrecht en Capelle a/d IJssel staan onze kinderwagen experts voor je klaar om alles te vertellen over alle unieke functies van de Bugaboo Dragonfly. Test ook de kinderwagen zelf eens uit op de kinderwagen testbaan. Zo ontdek je of de kinderwagen echt bij je past en aan al je wensen voldoet.

Ontdek de ultieme urban kinderwagen en geniet van elke stap die je samen met je kindje zet!