Cabino kinderwagen

Met een Cabino kinderwagen ga je onbezorgd met je kleintje op pad! Deze praktische en comfortabele kinderwagen is geschikt vanaf de geboorte van je kindje. In de reiswieg kan je kindje heerlijk liggen en een dutje doen. Zodra je kleintje zelfstandig kan zitten kan het zitje op het frame van de kinderwagen worden geplaatst zodat je kindje lekker om zich heen kan kijken. De kinderwagen van Cabino is comfortabel en wendbaar, waardoor je heerlijk samen kan gaan wandelen! Bekijk op deze pagina het complete assortiment Cabino kinderwagens.

Cabino kinderwagen

3 producten

  1. Cabino Bolderkar Wagon Opvouwbaar Zwart
    Cabino Bolderkar Wagon Opvouwbaar Zwart
    Waardering:
    0%
     70,00
  2. Cabino Kinderwagen 3in1 Cruiser Black
    Cabino Kinderwagen 3 In 1 Cruiser Black
    Waardering:
    0%
    Normaal  299,99 Voor  249,99
  3. Cabino Kinderwagen 3 in 1 Cruiser Grey
    Cabino Kinderwagen 3 In 1 Cruiser Grey
    Waardering:
    0%
    Normaal  299,99 Voor  249,99

3 producten

Op pad met een Cabino kinderwagen

Een Cabino kinderwagen is wendbaar en comfortabel zodat je onbezorgd kan gaan wandelen met je kindje. Met de kinderwagen rijd je moeiteloos over elke ondergrond. De kinderwagens van Cabino zijn uniek in zijn prijsklasse en hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Het stevige en lichte frame zorgen ervoor dat jij gemakkelijk en comfortabel overal tussendoor manoeuvreert.

De Cabino kinderwagen kan worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje, in combinatie met het reiswiegje. Zodra je kindje zelfstandig kan zitten, kan het wandelwagenzitje op het frame worden geplaatst. Zo kan je kindje lekker om zich heen kijken! De zitting van de kinderwagen kan naar je toe worden geplaatst of van je af. Ook kan het zitje in verschillende posities worden versteld, waaronder een platte ligpositie. Ideaal voor als je kindje moe is en het tijd is voor een dutje!

Combineer de kinderwagen met een autostoeltje als 3 in 1 kinderwagen en schakel moeiteloos tussen de auto en de kinderwagen. Een 3 in 1 kinderwagen is ideaal voor als je regelmatig met de auto op pad gaat. Ga je even een rondje maken door de stad of ga je op visite? Klik moeiteloos het autostoeltje op het frame van de kinderwagen en je bent klaar om te gaan!

Een Cabino kinderwagen kopen

Heb je een Cabino kinderwagen gevonden die aan al jouw wensen voldoet en heb je er nu al zin in om er samen met je kindje op uit te trekken? De kinderwagen kan gemakkelijk en veilig worden besteld in de webshop. Wil je de kinderwagen liever in het echt komen bekijken? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Test de kinderwagen uit op de kinderwagen testbaan en ervaar zelf hoe fijn het is om met de kinderwagen te wandelen!