Cybex Balios kinderwagen

De Cybex Balios kinderwagen is de perfecte kinderwagen voor in de stad! Deze kinderwagen heeft vierwiel vering en een heel lichtgewicht frame, waardoor jij moeiteloos door alle smalle en hobbelige straatjes kan rijden. Bekijk op deze pagina alle Cybex Balios kinderwagens!

Cybex Balios kinderwagen

22 producten

22 producten

Een ideale kinderwagen voor in de stad

De Cybex Balios kinderwagen is de ideale kinderwagen voor in de stad. De kinderwagen is licht van gewicht en heeft vierwiel vering, waardoor je hem moeiteloos manoeuvreert door smalle straatjes en over hobbelige paadjes. De Balios kan ook gemakkelijk met één hand worden bestuurd, daar is hij speciaal voor ontworpen. De duwstang is verstelbaar in hoogte in 4 posities. Zo heeft de stang voor iedereen gegarandeerd een fijne hoogte!

De Cybex kinderwagen kan worden gebruikt vanaf de geboorte, tot een leeftijd van ongeveer 4 jaar en een maximaal gewicht van 17 kg. Vanaf de geboorte plaats je de reiswieg op het frame. In de reiswieg kan je kindje lekker liggen. Wanneer je kindje zelfstandig kan zitten kan het wandelwagenzitje op het frame worden geplaatst. Het zitje is omkeerbaar en kan dus in twee richtingen worden gezet. Hij is verstelbaar in 3 verschillende posities, waaronder een volledig platte slaapstand. De wagen heeft een uitklapbare XL zonnekap welke is voorzien van UPF50+ zonbescherming. De kap beschermt je kindje dus tegen de zon, maar ook tegen de regen en kou wanneer het nodig is.

De Cybex Balios S wordt geleverd met een extra ruime boodschappenmand. Zo kan je zorgeloos shoppen en neem je alles gemakkelijk mee onderin de wandelwagen! Ook ideaal om de essentiële verzorgingsspulletjes voor je kindje in mee te nemen, zodat je zeker weet dat je alles bij je hebt om voor hem of haar te kunnen zorgen. De boodschappenmand van de Balios heeft een maximaal draagvermogen van 5 kg.

Ben je klaar met je wandeling door de stad en wil je de kinderwagen inklappen? Ook dit kan met één hand! Je klapt hem moeiteloos op en zo blijft hij zelfstandig staan, net zoals je ook moeiteloos met één hand de duwbeugel kan verstellen en de rugleuning kan verlagen.

Compact, praktisch en stijlvol

De Cybex Balios is een compacte kinderwagen die je heel gemakkelijk mee kan nemen overal mee naartoe. Door de terreinbanden rij je moeiteloos over alle hobbelige paadjes. Doordat de wagen gemakkelijk tot een heel compact pakket kan worden opgevouwen kan je hem ook makkelijk meenemen in de auto of in huis opbergen.

De Balios S is verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren, zoals zwart, grijs en beige. Deze kleuren zijn tijdloos en je zal er niet snel op uitgekeken raken!

De Cybex Balios kinderwagen kan worden uitgebreid met verschillende handige accessoires, zodat je er altijd gebruik van kan maken! Zo is er een bijpassende regenhoes verkrijgbaar voor de reiswieg en voor het zitje. Deze hoes kan je gemakkelijk op de kinderwagen bevestigen en zo blijft je kindje lekker droog als het regent. Ook is er een bijpassende voetenzak verkrijgbaar. Gebruik deze voetenzak in combinatie met het wandelwagenzitje en je kindje blijft lekker warm en beschermt tegen de kou en slecht weer.

Met de auto op pad met je kindje: moeiteloos met de Cybex Balios 3 in 1 kinderwagen 

Met behulp van de los verkrijgbare adapterset en een groep 0 autostoel kan de Cybex Balios S gemakkelijk worden omgetoverd van 2 in 1 kinderwagen tot 3 in 1 kinderwagen. Een 3 in 1 kinderwagen is ideaal voor als je vaak met de auto op pad gaat met je kindje. Als je even boodschappen gaat doen of bij iemand op bezoek gaat hoef je alleen maar de autostoel op het frame van de kinderwagen te klikken. Zo kan je kindje lekker in de autostoel blijven liggen en hoef je hem of haar niet wakker te maken. De Balios kinderwagen met adapters kan worden gebruikt in combinatie met een groep 0 autostoeltje van Cybex.

Een Cybex Balios S kopen

Heb je een kinderwagen gevonden die voldoet aan al jouw wensen? Je kan de Balios gemakkelijk en veilig online bestellen in de webshop. Als je de kinderwagen liever nog even in het echt wilt bekijken, ben je van harte welkom in de Cybex shop-in-shop in één van onze vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Onze product specialisten voorzien je graag van persoonlijk advies en helpen je bij het uitzoeken van jouw favoriete kinderwagen!